Ahad, 7 Februari 2010

GERAM AKU

Masalah problem sokmo kalo babit org teknikal ngan orang admin. Nak2 pulak kalo bab cari fail dan dokumen keje.

Dorang ingat aku ni saja2 ke takde keje nak mintak dokumen bagai. Buang masa aku jer. Maknanya, bila org mintak tu, ada keje lah yg nak kena buat. Bukan saja2 nak buat, tapi arahan pihak atasan. Takdenya aku nak rajin tak tentu hala.

Yang geram nya, siap salah kan org teknikal simpan dokumen tak pandai. Adei, dorang ni tau skop keje tak ni. Geram aku ni. Kalo macam tu tak payah la aku keje teknikal department, baik aku keje jadi pencari fail jek.

Ada yg aku sembur seranah pagi ni. Puas hati. Cakap leklok tak boleh ker? Tau depan aku cakap berlapik semua. Belakang aku mcm2 duk mengata. Tak berani nak cakap depan2 eh? Bukan pakat2 nak selesaikan masalah. Tambah hot lagi ada.

Takde kejenya aku nak datang opis nak bergaduh dengan orang. Baik aku gi shopping! Geram aku.

Ni yang orang cakap bodoh tak boleh nak ajar!

Tak pepasal kalenjar hot aku naik lift pagi ni. Hangen!

3 ulasan:

~Eila @ Along~ berkata...

woooo marah bebenor nampaknya ni kak..hehe..sabooo... biasala tu org ingat kite dtg kije ni main tenet je kejenya...

nono berkata...

uuiishhhhh...seram nie kak...sabarrrrrr....ingt megasale kak...ingat megasale...hehehehe

KV berkata...

eila,
huh..mmg bengang gilo. Tak pepasal buat ahkak hangen

nono,
wakakaka....megasale tetap takleh lupa. Hik hik