Selasa, 16 Februari 2010

family members

Huhu..

Tadi aku wat keputusan add salah sorang ahli family ku di muka buku. Pertama kali aku add ahli family. Hiks.

Reasonnya? ntah. Mebi sbb masing2 dh tau msg2 ada facebook kut. Hak hak.

Dedulu aku tak nak berkongsi apa2 secara online dgn family. Pernah sekali ada kawan suh aku join satu grup di muka buku. Memula tu aku join. Pastu bila tgk senarai ahli, ramai sedara mara ku menjadi ahli nya. Terus aku kluar dr grup tu. Keji tak?

Haha. Tah kenapa. Rasa tak selesa je berhubungan secara online. So tadi aku gigih mencari sorang2 ahli keluarga ku. Rupa nya depa pun dah jumpa my muka buku. Hak hak. Rasa bersalah kalo tak add dorang. Hihi. Takpe lah. Muka buku masih terhad kepenggunaannya.

Bukan mcm blog. Blog adalah luahan rasa hati ku. So, buat masa ni rasa nya blog ini biar lah menjadi rahsia. Mungkin suatu hari nanti hati ku terbuka untuk berkongsi dengan mereka. Eh, mana tau ada antara ahli keluarga ku sudah menjadi pembaca senyap blog ini. Sila2 lah klik nanang yer. Hak hak hak. Mata duitan di situ.

Oh, walopun ahli keluarga, tp kdg2 masing2 bz ngan life memasing, so aku rasa muka buku adalah jalan terbaik untuk mengetahui berita terkini antara satu sama lain. Ok gak kan.

3 ulasan:

fabulous.farah berkata...

hari tu adik ipar add kat fb..pastu jadi xsure nak approve ke dok..sebab kat fb ore letok link blog. kalu dio bace blog mati lah..

hahah

2 hari jugok baru approve..hehe

jane_doe3328 berkata...

buat 2,3 muka buku cam saya. ada untuk famili sahjer, utk kengkawan blaja, utk kengkawan keje dan utk kengkawan blog ker

bukan aper, kekadang muka buku tuh ade gak terbuat tempat meluah rasa. kang tak sedar lak ade org yg kita nak ngata tuh lam muka buku, maklomlah kekadang main add ajer sampai tak hengat saper yg ade :P

i.am.belle berkata...

aku ada 2 FB. satu utk family dan kenalan masa sekolah dan kerja.

satu lagi fb utk blog, tahu jelah blog ni pnc. kalau ada jumpa secara tak sengaja. biar jelah.