Khamis, 7 Januari 2010

ENTAH BILA

Entah bila tatau nak hantar kain2 ni ke tailorina.

Ada 3 pasang yg aku rasa dekat setahun dah kut duk ngan tukang jahit kegemaran. Masa raya tu ari dia siap kan yg sebelum2 tu. Pastu sibuk ngan org nak pakai kenduri kendara. Pastu pulak bz jahit baju skolah. Abih tu giliran mek bilo? Adeiiii....karang out of date kain2 aku.

Tukang jahit sorang lagi kat kampung hubby (kampung kujugak la now..hehe) Ada 2 pasang. Dah dekat 2 bulan kut. Segan nak pi tanya. Sebab ari tu dia cakap nanti dia pesan ngan sapa2 kalo siap. Huwaaaaa.... takde pesan2 pun ni.


Ari ni beli agi kain.




Pink dan hijau.



Tapi rasanya tunggu yg mana2 siap dulu lah baru nak hantar. Atau pun bawak balik kampung ku, cari tukang jahit lama. Tengok la nanti.

13 ulasan:

Ms AiReEn MoHd berkata...

UIK...ANTO LA CEPAT..AKU KAN KAK...KALU BELI TERUS ANTO JERK...PEH TU AKU PUSH TAILOR NAK SUH SIAP KAN CECEPAT,,WAKAKA 2 HARI BAJU AKU DA SIAP KAK...JAHAT AKU KAN...

psst.. sane wat baju berape kak?aku nyer tailor berhati mulia taw..murah jer charge aku...kak kain cotton sane murah tak?aku naik sewel ngan kain cotton la ni

aNIe berkata...

KV...akak ni...kain sampai dah out of date baru nak antar tailor...dpt plak kat tailor dia peram lagik...huhuhuh...

MommyDania berkata...

akak, saya pun ada 1 suitcase kain tak berjahit. lps ni mak pulun!

rina berkata...

hok pink tu cun... bentanglah sebesar2 alam. nk tengok...

KV berkata...

Eryn,
tak larat aku nak push dik. Mek letih dah. Cotton ntah brapa rial. Mcm2 jenis Ada. Sini plg mahal upah 25 hengget kalo kurung biasa.

Kak anie,
hehe...out of date kan kak. Letihhh

fatin,
lps ni balas dendam hokey!

Rina,
haha..segan la pulok

Lady of Leisure berkata...

lawa kain hehe..

mNa berkata...

beli mano kain lawa2?

jane_doe3328 berkata...

chantek!!!!

ABH berkata...

i heart pink!!!

atty's berkata...

cantek kain yg kv baru beli tu ..

CikguZue berkata...

cantik2 kain2 tu...

eynda berkata...

Eynda suka yg pink tu.... :-)

KV berkata...

lady,
boleh lah kan?

mas,
pasar minggu pasir puteh. Macam2 ado. Hik hik

jane,
boleh la dok?

ABH,
wah, gegurl sungguh ni. Hehe

kakty,
kata ya pesen terbaru, tatau le

cikgu zue,
kat sana mesti lg cantik2 kan?

eynda,
wah ramai peminat pink nampaknya