Selasa, 5 Januari 2010

BAJU BARU

Masa awal2 beli iphone ari tu, hubby dah tempek kan screen protection dan jugak beli sarung. Sebab sayang sangat kan, takmo la kasi calar. Konon.

Pastu, lama kelamaan hilang sarung nya tatau letak mana. Puas duk cari. Tetap tak jumpa.

Dina pulak sibuk nak tgk upin n ipin jek, abih calar balar badan iphone.

So, gi kb mall nak beli sarung baru. Dah la mahal, huduh lak tu (dasar org kedeut kedaung kan) Huhu..

So, ingat malas nak beli, tp terpandang dalam satu kotak cermin kat kaunter, banyak lak pilihan yg comel2 untuk iphone. Pilih2 punya pilih punya timbang2, last2 beli cover belakang jek la. Dah skrin depan dah tempek protection kan. 15 hengget jer. Mintak kurang tak dpt dah, harga offer katanya.


Mek minat kaler kelabu/silver. Tapi hubby suh ambik kaler fink. Sungguh feminin. Boleh lah kan?




bawak balik rumah, Danish ingat kami beli iphone lain. Haha

Dah tak risau dah nak bagi Dina tengok upin n ipin.

11 ulasan:

Ms AiReEn MoHd berkata...

weh pink wehh aku suker....huwaaa nak nak..boy ni penat aku bisik tak mo duk beli kat aku pun kak...kak ni ade masalah byk ker i pon ni kak...aku tengah duk pk nak blekberi ker i pon ker

eynda berkata...

Suka jugak sebab kaler pink hehe....nak kumpul duit nuffnang beli henpon canggih ler :-p

honeylanz berkata...

KV, epal pink mn ada.. ada green @ red aja..heheheh..jgn marah..gurau je..

~Eila @ Along~ berkata...

wahh sis, sungguh fing..dan feminin...hehe dulu2 eila pun pakai skin kaler merah..tapi skang tukar baju baru..ehh best tak pakai iphone? sama cam bb ke?

cendawanintim berkata...

nok, kaler fink tu sangat gegirl okeh!

Ain berkata...

bila la aku nak cari baju untuk my blackie tue....

Zareda Norman berkata...

pink.. i loike... kak zar tgh usah cik hubby nak upgred BB hehhehe padahal cuma reti hantar sms/mms dan out/incalls aje.. ahahah

Lady of Leisure berkata...

lawa baju baru... pink gitu..

jane_doe3328 berkata...

wah lawanya pink!

saya tak mampu pakai tepon memahal :P

zailamohamad berkata...

comei doh ni!!

KV berkata...

eryn,
hati ku tetap suka apple. Hik hik

eynda,
waaaa....banyak nya duit nanang!!!

has,
hak hak hak..tak marah pun

eila,
best jugak, tp takleh nak compared ngan bb sbb akak tak pernah pakai bb.;P

cuni,
hahaha...sgt tak sesuai ngan aku nok!

ain,
wajib mu hias bling2 itu bb tau!

kak zar,
yg penting memiliki. Hahahaha. Wajib di usyar2 tu!

lady,
mcm tak sesuai jer ngan akak.;P

jane,
tapi awak memiliki gucci yg membuat kan hati ku tak keruan!

zaila,
buleh lah dih? kora galur tukar kala lain pulok.