Isnin, 28 Disember 2009

MEAT BALL ALA IKEA


Gi kl tu ari kan sempat makan meat ball ikea. SUngguh lazat (sebab lama tk makan). Kesian mek taw.

Pastu dah beberapa kali (boleh kira ngan jari) dok gi ikea, latest ari tu baru tau yg ikea ada jual sos meat ball. Uwaa.....awat takde orang bitau mek?????
Kesian mek ketinggalan keteapi.

Tapi baik lewat dari langsung takde kan. Walopun hazab. Hua hua hua


Mek beli meat ball dlm pasar siri khadijah jek.

Kasik goreng sama dia

Dah masak dan garing tos kan minyak nya. Jangan di kira berapa kandungan lemak dan kolestrol. Bisa buat mek nangis.



Sebab nak feleing makan kat ikea, harus pakai pinggan kekanak ikea. Hak hak hak. Tapi takde fries uols. Belasah je lah.


Sos tu jugak, sedap di makan ngan kopok lekor. Layan wa cakap lu.

Oke, akan kembali bersiaran di lain masa.

Babai.

8 ulasan:

MommyDania berkata...

kelassss akak. duk klate mcm duk kt ikea gitu. hehehe

eynda berkata...

Lorr...ada jual sos ker?? Kalau tau eynda pun nak beli hehe..

Lady of Leisure berkata...

adoi la tak tahan tgk makanan sedap2 cenggini.. ikut hati nak jer makan.. apakan daya tgh berdiet.. hehe..

KV berkata...

fatin,
keh3..sian ahkak taw!

eynda,
haahaha..tak tau jugak eh? Cepat gi beli.

lady,
diet? Uwaaaaaa
ahkak pun nak kurus, tapi diet dah ke laut.

F A R Y N berkata...

kak..tlg courierkan kopok lekor..
haahaha

- tety - berkata...

kv, kalo nk suh beli sos dio, buleh jek.. nti tety pos... ko aritu beli byk doh wt stok?? huhuhu

puan.farah. berkata...

best kan kuah die..huhu..tp xpenah pulak rase nak beli..kene beli try beli ni

KV berkata...

faryn,
ko betul2 mengidam ke ni dik?

tety,
eh, boleh eh?
Takpe, stok masih ada lagi.
Nanti kalu nak wajib roger. Hehe
Tenkiu babeh

farah,
wajib gi beli tu.;P