Khamis, 24 Disember 2009

DEMI ANAK DARA NAN SEORANG




Gigih abahnya mengepam belon walo pun baru balik keje.

Anak dara suka banget ngan belon.

Menangis meraung menghempas diri kalo tak di layan.

Nak elak sakit jiwa ibu dan bapa, layan aje la.

Tapi kalo lebih2, terlepas jugak jari2 ketam mama dia.







p/s: maaf mek tak sempat balas komen dan lawat blog kenkawan. Kekangan line yg putus terus nok. Ni pun numpang wireless opis sebelah. Hehe

4 ulasan:

honeylanz berkata...

layankan aja kan...cian pulak nnt

Ms AiReEn MoHd berkata...

dina ni sgt betuah hokeh....sebaik die tak kate abah die uduh....tu la abah die gigih tu

zailamohamad berkata...

Zaila baru sampai umah kat Bachok ni, suka gile line intenet laju je..weeehuuuu..malam ni alayn blog sampai pagi ah!!

~Eila @ Along~ berkata...

alala comeyy main belon..syok juga ilang tension..hehe