Rabu, 23 Disember 2009

KASUT KEJE

Memandang kan salah satu kasut keje (jgk digunapakai sebagai kasut jalan2), telah putus (sikit jer rosak nya tapi tetap kena baiki), makanya hubby telah bermurah hati memsponsor kasut keje baru.



Berjujut la kami laki bini ke paksen kota bharu. Beli kasut idaman hati.

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"



Tara....

Takdak grand mana pun. Sesuai ngan poket dan pesen2 gitu je lah yg boleh di pilih kat kota bharu ni. Haha


Oh, teringin nak mencari pasangan yg senada (henbeg) tapi tidak diluluskan oleh 'SIRIM'.

Lain kali eh bi? ;P

14 ulasan:

aNIe berkata...

Akak dah lama tak pakai kasut tinggi...teringin lah pulak

puan.farah. berkata...

huhuhu..yang fenting selese~

ish..suami kak kv, penting tu matching kasut ngan henbeg..sila la bagi kebenaran.hehe

kv dok kb ke?
nak no fon, boleh roger2 time balik kb..
no ore 0176010051

MommyDania berkata...

comey la kak!

jue mj berkata...

wedges lagi..............? kv mmg peminat kasut gini ek?

honeylanz berkata...

cantik! dah rasmi blom??

KV berkata...

kak anie,
kalo terungin harus di beli tu. Hehe

farah,
dah terima blom sms ku dik? Hehe

Fatin,
boleh ler. Takdak choice la sgt.

jue,
buat masa la ni, hanya wejes yg sesuai dan selesa di kaki dan mata ku. Hak hak hak

has,
semalam dah rasmi. Tak tunggu dah. Hihi

Tijah berkata...

nok..best kan pakai wejes musim2 ujan nih?

- tety - berkata...

hehehe nti bleh ambk gmbr koeksi wedges plok....

zailamohamad berkata...

Akak ni benci tau..haritu zaila dah survey2 kat tuuuuut & yes i also like that shoe..hahahaaa..hari ni nak kelik kampung, harus aku g cari juga kasut itu di parkson..jange marah;P

ina mail berkata...

Yang penting selesa dipakai.tengok mcm sedap je pakai.

isz_3707 berkata...

tapi itu BUKAN Vincci :P

sisdee berkata...

wah besnya kasut baru heheheheh...

mesti slesa gile kan..nmpk cam comfy betul !!!

zarin berkata...

ishh..ku suka kasut itu tp tktau naper bila pakai yg ada tali kat belakang mcm tu, asyik tercabut jek...geram sungguh rasanya...nk berpesen pesen pun tk leh..:(

me berkata...

ehhhhhhh kasut tu selesa tau...ingat nak cari gak la yg mcm tuh :)