Jumaat, 25 Disember 2009

Meri krismas... Hehe

Selamat bercuti geng.

Kami kt Kota bharu cuti weekend jer. Takdak cuti ganti sbb cuti jatuh hari jumaat. Kalo jatuh Ari sabtu baru di ganti ngan Ari ahad.

Best nya baca Dan dengar org bercuti/ jalan2 ke sana ke Mari. Mek jgk yg terperuk kt rumah. Hari ni Ada game boling kt perdana super bowl. Besok lak mebi danish daftar naik darjah 1. Tp nak kena konfem ngan jiran sbb dia 'reporter' Kami. Hehe. Tu pun tak decided lagi sapa yg pegi. Kalo mil nak pegi kasi can kt dia je la. Sebab mmg Dari Danish umur 4 thn dia yg uruskan persekolahan cucu sulung dia tu. Tp kalo mil takmo mmg Kami pergi. Hehe

aku bila dengar org sibuk bercuti aku pun sibuk sama mengharukan suami. Tak pegi jauh pegi dekat pun takpe. Tp encik suami tidak meluluskan usul. Alasannya bila cuti2 begini wajib tempat2 famous Dan kurang famous di penuhi org. Kena tunggu cuti weekend musim skolah baru boleh pikir. Hadoi, sampai bila takleh gi mana2 ni nampak Gaya nya.

Ok la geng. Nak tgk princess diary 2.

Selamat bercuti uols!!

3 ulasan:

J@J@ / Bini The Rock berkata...

alaaa...

mek pon sama...
kena kije

CuTeMiUt78 berkata...

uhuk.. sama la kita kena keja.. takde maknanya coti2 public ni..

zarin berkata...

memang musim cuti ni penuh saje kat mana2 tempat peprcutian...i pun tk suka nk pegi tp khamis hari tu, i dgn jayanya menyempitkan diri pi bercuti gak..kikiki jeles tengok ramai org pi bercuti kikiki