Selasa, 3 November 2009

MISI BALAS DENDAM KAH?

Sambungan entry semalam.

pertama sekali (giler skema..hiks) mek nak ucapkan terima kasih atas doa dan ucapan dr sahabat2 sekelian. Terima kasih atas segalanya. Mebi tak tertaip dgn perkataan betapa terharu nya mek dgn doa2 kalian. Via blog, via sms via fb. mmg daku terlalu menghargainya. Dan semoga persahabatan yang terjalin makin erat tanpa wujud apa2 yang tidak menyeronokkan. Yang penting hati ikhlas kan?

Oke..masuk balik tajuk pembentangan. Hak hak.

Sampai ke sudah hubby tak wish birthday mek sepanjang masa keje semalam. Nak merajuk pun rasa malas. Sbb mek tau mesti dia mmg tak ingat. Kalo dia ingat takde nye dia wat2 lupa. Kebiasaanya lah.

Balik keje semalam, tgk jer muka hubby rasa macam nak merajuk. Tp jadik bodoh pulak kalo merajuk sensorang padahal dia tak tau apa kes. Kan? So, tak payah layan perasaan lah.

Dah separuh jalan on da way balik tu, hubby tepuk my bahu.

"Eh, hari ni hari jadi mama lah! Bi tak ingat! Hahahaha" (oo..gelak yer)

Aku dah cebik dah (sedih tau)

" Oloh, bi sokmo tak ingat. Sokmo lagu tu"

"Eleh, mama ari tu pun tak ingat besday bi!" Hah, kena aku sedas!

" Eleh, sekali tu jer!"

" Sama lah tu. Kosong - kosong" Hampeh jer laki aku. Balas dendam eh?

" Tadi bi tulis site diary, tulis 2/10/2009. Tapi ada staff tegur yg ari ni dah 2/11/2009, terus bi teringa yg hari ni besday mama. Sori ah, bi mmg tak ingat. Hehe."

" Benci ah bi!"

" Rilex ah, dulu lupa nak repeat reminder kt henfon"


Hohoho...oh laki ku!!

Hadiah tak sempat mintak, sbb dia overnigat kat site. Tp tgh mlm dlm pukul 11.00 dia balik bawak kfc. Hahaha. Tak jadi nak bermalam kat sana. Site situ berhantu tau. Siap kena pukau semua. Sbb tu dorang tak berani nak bermalam.

Makanya daku blom claim hadiah lagi. Tunggu weekend ni lah.



p/s: aku dah try carik entry pasal aku lupa besday dia, tp tak jumpa. Nanti aku gigih cari lagik. Hehe

P/s/s: yey!! dah jumpa link nya. Hihi
Salam sumbangsih
KV & Co

14 ulasan:

saya berkata...

owhh..happy birthday KV!!!!! semoga sihat2 selalu dan ceria2 ye....

atty's berkata...

ekekekeke..kira adil ar ye kv..memasing lupas..

Mas berkata...

hahaha....ye ker berhantu? Hahaha ntah2 ko goda dia balik tak? Aku tingat cite ko ni...ada satu member ni merajuk ngan laki dia sbb terlupa wish besday dia...dah ari kedua baru teringat. Hehehe aku pun penah camtu...seminggu sebelum besday laki tu aku ingat, tapi bila ari yang sampai tu aku terlupa. Tapi nasib aku tingat semula masa ari yang kedua. Better late than never. Biasalah pompuan bila laki lupa besday mesti nak marah tapi bila dia lupa besday laki bole lak uat muka manja mintak sori.

Mama-Danish & Sarah berkata...

sebab dia lupa, apa kata ko tuntut hadiah gila2 ngan dia...

mintak yg kebabommm gitew....hehehe

Mommy Lily berkata...

Hapy birthday to youuuu KV.

teringin nak jumpa kv, insyaallh lah satu hari nanti kalau balik kb.

=)

oren... berkata...

apakah hadiah 'ngepau' itu????

CT NORAMIZA berkata...

KV, happy birthday, semoga bertambah ceria dlm hidup, dan semoga bertambah2 rajin mengupdate blog ye :) take care

CuTeMiUt78 berkata...

keh..keh..keh.. blh gitu plak ya KV...

aNIe berkata...

Hehehe...dah 1 - 1 lah camtu...takpe...tahun depan jgn lupa tau...

edyan7 berkata...

terlambat sehari... selamat hari lahir!!! :)

farah aminuddin berkata...

happy birthday kak kv. sorry lmbt. terlepas keretapi :p

Zareda Norman berkata...

sesekali terlupa, boleh claim double rewards apa.. satu utk besday satu utk denda lupa tarikh.. ehheh

puan.farah. berkata...

hihi..swit okeh walaupon xingat~

KV berkata...

saya,
tenkiuuu

kakty,
ahaha..adil lah tu kan

mas,
mmg berhantu noks, siap kena panggil orang utk pelepas. Hehe

ain,
cubaan menuntut blom berjaya. Akan ku gigih usahakan.

mommy lily,
balik kb nanti dtg lah rumah kv. Boleh sembang panjang. Hehe

oren,
blom sempat noks. Huhu

CT,
tq.;)

kak anie,
1-1 kan. Seri dah. Ha ha ha

yan,
tenkiuuuuu.:)

farah,
takpe. Tenkiu.

kak zar,
ehehe..best idea.

farah,
akhir nya akak yg terkena balik kan?