Isnin, 2 November 2009

31 TAHUN YANG LALU

31 tahun yang lalu, pada tanggal 2 november 1978, jam 12.25 am mek selamat dilahirkan ke dunia.

Dan alhamdulillah, pada hari ini, mek masih lagi bernafas di muka bumi ini. Syukur.

Dan macam biasa, suami ku gagal mengingatinya setelah 7 tahun setengah berkahwen. Hik hik.

Rilex2..tak yah nak kecik ati. Kalo ari ni dia masih tak ingat, malam karang aku cubit perut dia. Dan mintak hadiah yang kaw2. Hak hak. Misi harus berjalan lancar. Ngeee...dah terbayang nak mintak apa ni. ;P


Dah tau hubby mebi akan lupa besday ku, makanya daku beli hadiah dulu utk diri sendiri. Hiks


*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


Taraaa....
Beli ngan duit nanang dan of course lah tambah sikit duit sendiri. Hak hak.




Dan yang best nya, cheq siap hantar kan sekali kad comel dan brooch butterfly yang sungguh gojes. Tenkiu cheq, akak anggap itu hadiah besday tau. Best mengenali mu walopun di alam maya.

Dan sesapa kawan blog yang nak beli beg gojes2 yg mmg original, sila berkunjung ke blog cheq. Di jamin mendapat layanan yang best. Dan harga nya harus lah best2.



Semoga Allah memberkati hidup ku, di kurniakan kesihatan yang baik, rezeki yang murah, anak2 yang baik perangainya dan kebahagiaan hidup.

Terima kasih buat kawan2 yg mendoakan untuk aku, mengucap selamat dan sebagai nya. Dari semalam lg, ain kat blog, geng utm kat fb. Syukur Allah kerna mengurniakan kawan2 yang hebat buat ku. Alhamdulillah.

Salam sumbangsih
KV & Co

27 ulasan:

Mama-Danish & Sarah berkata...

happy birthday dear...

Umi Nawfal berkata...

Happy Birthday.. Tak sangka ada jugak yg share b'day dgn i.. hihihi..

Jasfyra berkata...

happy birthday kv...

pB berkata...

moga usia yang diberikan ini digunakan sebaik baik nya untuk mencari kebahagian di dunia dan akhirat ....

bertambah setahun , bermakna berkurang setahun ....

Tijah berkata...

hepi besday nok. semoga murah rezeki & all the best!

Lady of Leisure berkata...

happy besday akak KV..
lady doakan semoga panjangkan umur dan dimurahkan rezeki selalu...
:)

MN berkata...

happy burfday!!! :)

oren... berkata...

hepi besday, kv...

semoga dpt mengepau suamimu dgn hadiah impian..hihihi...

MaMaMiE berkata...

Selamat Ulang Tahun meks, semoga apa yang dihajati akan tercapai, dan di permudahkan segala urusan dunia & akhirat.

mNa berkata...

epi besday kak..pow kaw kaw tau ngan abang nizam tu..hehehe

eynda berkata...

Happy birthday KV....semoga tercapai apa yg diimpikan ...pesan kat hubby sila set alarm kat tarikh 2/11/2010 supaya dia tak lupa besday KV hihihi....

bat berkata...

Happy birthday KV.. semoga panjang umur plus murs2 rejeki yach..

kirana berkata...

happy besdayyy kv!
sama tarikh besday akak sayaaa...dia 33 thn harini hehe

wawawa coach2 hota hai jer dia :P

KV berkata...

tenkiu buat kawan2 atas ucap selamat dan doa. Memang terharu sungguh la. Huhu...rasa nak nagis jer.
KV amin kan semua doa kalian. Terima kasih tak terhingga.

Buat ain, tq sbb siap buat entry khas buat mek. Mmmuahh!!!

Diana (Mama Adam Mukhriz) berkata...

Heppi Bestday KV ..santekkkkkkkkkkkkkkk coach tue ;-)

atty's berkata...

selamat hari jadi kv
semoga kv murah rejeki selalu dan dikurniakan kesihatan yg baik amin.

nanonano berkata...

hepi besdey kak,
semoga pjg umur & murah rezeki..
amin ;)

KV berkata...

diana,
tenkiuu

kakty,
amin..

nano,
tenkiu yang!

zailamohamad berkata...

Happy Birthday Kak KV..hanya ucapan ikhlas je dapat ku berikan pada muuuuuu;)

KV berkata...

zaila,
ikhlas tu yg penting. Hak hak
ikan puyu pat samah
tenkiu very much

my little family berkata...

EPI BESDAY..sama ngn anak buah MA..hikhik..

CuTeMiUt78 berkata...

selamat ulang tahun tuk KV... semoga tercapai segala impian..

p/s: minta hadiah yg gojes gak tau.. dari hubby mu

Zareda Norman berkata...

Happy Birthday KV

che abe lupa boleh mintak hadiah double.. hehhe

mrs.azrol berkata...

happy belated birthday kak KV, semoga panjang umo, murah rejeki.. bertambah kasih syg sekeluarga.. amin!!!

n berkata...

selamat harijadi semuga siaht tubuh badan dan bahagia disamping keluarga.
Syukurlah ada laki yg baik dan penyayang, anak sepasang yg sihat. Alhamdullillah. jgn lupa dalm handbag bawa bekal biskut .. perut lapar je, makan sekeping buat alas perut..

KV berkata...

MA,
ye ker? rupanya ramai org yg kongsi tarikh ngan kv. Hehe. Tq ya!

kak zar,
wah!!! idea bernas tu!

cheq,
tq dan amin.;)

n,
tq byk2 sbb sudi kongsi pengetahuan ngan kv. Bila ek nak kenal2? hehe

nasazfrog... berkata...

uhhh sis happy birthday yer,,, kita sama bulan tapi tarikh lain,,, coming soon,,,,