Sabtu, 8 Ogos 2009

07.08.09

semalam, birthday hubby. Boleh aku terlupa wish? Tido mati agaknya. Pagi tu hubby g bendang sat, aku kt rumah baru teringat. Huhu. Rasa bersalah sungguh. Bila dia blk, cepat2 wish. Dia sengih je sambil ckp celcom pagi2 dh sms ucap selamat. Huhu. Kena sedas. Tp aku biasa ah poyo. Pura2 merajuk then hubby kena pujuk. Hehe, blh sorok malu aku kt dia at least. Semalam blk kg. Ingat ptg ni nk beli hadiah ngan kek. Tp cash tkdok la plk kt tgn. Kalo sempat draw, kalo dak cc la dulu jwb nya. Hehe. Apa pun, buat my hubby, moga pjg umur, murah rezeki. Dan apa yg di cita2 kn tercapai lh hendaknya. Salam sumbangsih
KV & Co

12 ulasan:

Tijah berkata...

hehe. aku pun sama. kekadang salu terlupa. tapi kalu hb lupa besday kita tau lak majuk tu kan? hkhik

CuTeMiUt78 berkata...

hik..hik..hik.. sib baik blh cover blk ya kv..

Zareda Norman berkata...

cuba cik abang yg buat gitu, harus merajuk sehari suntuk kan.. ehheh

Mama-Danish & Sarah berkata...

sama ngan date anniversary kitaorg..... tapi kami tak pernah celebrate...

KV berkata...

haha.. Kalo kena kt bini, harus bini merajuk sakan oh. Biasa ah drama lebih.

De' Sal berkata...

Kah kah kah boleh tak ingat pulak,kalau k sal tiap2 hari mesti mau ingat,sebulan sebelum besday dah berkira2 nak beli hadiah.

neezareef berkata...

klu dah nk telupa tu nk wat camne ek

rina berkata...

happ birthday incik nizam...

zailamohamad berkata...

rajin husben akak g bendang pagi2 lagi..g nyabut ruput ko;p

shuzana berkata...

emm kekadang ghitu la..kite yg beriya2 wish besday kt hubby..tp bila time kite plak..dia wat dek je kekadang..dh pas kawin..semua tak lomantik lg..

KV berkata...

kak sal,
mula2 tu dh ingat, sampai masa tak ingat. Haha

neeza,
hik hik

rina,
tq (bagi pihak dia)

zaila,
hik hik..petani moden katanya.

shu,
ahahaha..ntah la ek, mebi byk benda nak pikir.

Mummy Dasy berkata...

hehehe wife kdg2 terlupe tp bile kena part ite harus marajuk