Selasa, 17 November 2009

BERTOLAK KE KL

Lepas melawat kilang kat temerloh, kami terus shoot naik kl. Target nya wajib la Sogo dulu. Hak hak.

Sempat sambar baju sluar anak2 sambil berebut rebut ngan pekerja kalut nak kemas. Dah jam 9 masa tu kan.

baju2 utk Dina.



Baju utk danish sempat beli 2 lai jek.


Seluar jeans utk Dina. Takdak skirt bagai mmg konfem dia takkan pakai.



Lps berebut nga pekerja sogo kami kluar cari makan. Dah duduk kat KL International Hotel, makanya kami decided makan bubur nasi kat Kampung Baru jer. Kedai biasa menjadi pilihan KB Tomyam kalo tak silap. Sungguh sedap.



Jam 11 mlm masuk bilik, mandi, solat dan terus boom tido.

Pemandangan dari bilik 1308.
Tido tak ingat apa. Sedar2 rumet dh nak solat subuh. Letih oh.

Salam sumbangsih
KV & Co

8 ulasan:

CT NORAMIZA berkata...

la, dtg kl x cakap, kalau x blh jumpa, sogo gak yg bestkan KV kalau nak shopping mmg sampai ke titisan terakhir :)

KV berkata...

CT,
tak sempat nak kontek sapa2 (mcm la ada no kontek..haha) sbb mmg kejar masa sokmo. Sogo tetap nombor 1 di hati ku. Hik hik

atty's berkata...

beshnya ..sopink kt sogo ..kty duk kl pun lama dah tak g sogo

KV berkata...

kakty,
kalu kv jadi kakty, tetiap minggu gi sogo. Hak hak

Mama-Danish & Sarah berkata...

sakannya shopping kv....berbaloi-baloi kan...

beli untuk anak jer ke? ko punya mana?

KV berkata...

ain,
aku punya tak sempat nak snap. Hahaha

zailamohamad berkata...

Jelesnya, shopping sakan akak KV kita ni;P

eynda berkata...

Bestnya tido kat hotel....goyang kaki kaannn :-)