Selasa, 27 Oktober 2009

SEMUA NAK CUBA

Weges gabus murah ni aku beli kat tesco. 13 hengget ke 14 hengget. Lupa. Senang nak pakai gi pasar sbb dia tebal kan, Takde la basah kaki ku nanti. Hik hik




Tapi, asal ada jer barang baru beli, harus mek kepochi ni sibuk kobek plastik nak tgk pape yg best.



Dan mencuba dgn penuh perasaan. Dan perasan.


Satu rumah ronda ngan selipar baru. Sabar jer lah.

Salam sumbangsih
KV & Co

9 ulasan:

kak wos berkata...

wejes??
ai likee!!!!

KV berkata...

wos, haha..gi pasar pun stok weges okeh!

Diana (Mama Adam Mukhriz) berkata...

dina haruslah minat ..dah match kaler dgn baju dia ;-)

KV berkata...

diana,
ahaha..takde sedondon mana nya.

MommyCT berkata...

dah matcing dah tu ngan kaler suar n baju...hehehe

eynda berkata...

Cunnyer wedges tu...kalau hannah nampak mesti dia nak jugak sebab kaler pink :-p

KV berkata...

mommyCt,
ahaha..tak perasan lak sedondon

eynda,
peberet gegirl kan, wajib kaler pink!

Mama-Danish & Sarah berkata...

patut belikan dina satu tiap kali ko beli utk ko...

baru aci kan dina kan....hehehe...

CuTeMiUt78 berkata...

hik..hik..harus la dina cuba dulu dari mak dia kan