Isnin, 19 Oktober 2009

PROJEK TERBARU

Dalam dok pada tak sihat tu, projek terbaru kami lancarkan jugak. Hik hik..takde bendanya. Hanya nak spread kan tanah baja nak tanam rumput. Nampak kosong sgt laman bila takde rumput kan.


Hubby in action. Gambar kena sensored sbb seksi meksi.




Laman belah kanan nak kena buh tanah hitam.



Laman belah depan pun nak kena buh tanah hitam jugak.



Laman belah kiri dah siap.





Masih lg menggunung. Masak lah. Encik hubby buat sorang2 sbb mek takleh nak menolong. Slalu nya ada gak tolong skt2. Nak upah org pun rasa mcm tak best pulak. Sbb bukan semua nak ratakan. Ada tempat nak pasang paving block, ada tempat nak buat kolam ikan, ada tempat nak bla bla bla (macam byk sgt duit hakue ni). So rasa cam cerewet lak nak arah org itu ini begitu begini. Kesudahannya entah bila la nak siap. Hiks.


Salam sumbangsih
KV & Co

8 ulasan:

Ms AiReEn MoHd berkata...

akak ko nak wat ape lagik umah ko ni kak..umah ko ni da la beso bukan main..da macam luas laut chine selatan da ni..aku sok pg kelate tido umah ko jer ye kak..ko bawak aku jalan ekk akak kv ehh...

KV berkata...

erin,
hakak nak taman rumput lah dek. Wat laman comei2 sikit. Ye lah, dtg je tido rumah akak nanti.

Ms AiReEn MoHd berkata...

wuhuuuuuuuuuuuu best best da dpt greenlight...kak pakej masak sekali ekk..aku bawak ole ole jerk nanti kekekek

KV berkata...

aireen,
sakan ko ek? Hahahaha

zailamohamad berkata...

gigih sungguh..tapi kalu ntok rumah sendirik..apo salahnya kan;)

KV berkata...

zaila,
kes rumah sendiri yg semangat lbh tuh! Haha

my little family berkata...

sungguh, byk bena pitih KV nih..hehehe..

MaMaMiE berkata...

Meks, 6paknye lepaih ni bleh bukak padang bola la depan ghuma hang. Senang Danish ngan dina golek²..