Rabu, 2 September 2009

LEBIH TERURUS

Sejak dh beli tudung segera ni, aku macam tatau nak simpan cemana. Kesnya, takut awning rosak. Pastu teringat entry rina pasal tudung2 dia (aku malas nak cari link entry). Tp dia punya semua ariani. Mek punya yang pasar minggu sajork. Huhu



Akhirnya mek dh beli multi purpose hanger (eh, yer ke nama benda alah ni ek?) kat IKEA. Kirin kat opismate yg gi kursus kat kementerian. Dan yg best nya, opismate tak bagi daku bayar. Kalo tau, banyak banda ku kirim. Haha



Dah gantung tepi lemari.



Tada. Tidak lg perlu ku risau awning nya berlipat sirat.

Salam sumbangsih
KV & Co

17 ulasan:

J@J@ / Bini The Rock berkata...

wahhh..tersusun je kann...

dahh mcm pasat malam...keh3

rina berkata...

weiii mana ado semo tdg aku ariani... buke ariani hok belamboknyor...

jane_doe3328 berkata...

wah, bagus nie :)

bat berkata...

tudiah banyaknya tudung KV.. huhu

cokolat berkata...

waaa... camne org yang dekat ikeapon xtau ada multihanger camtu?
nak suruh mak saya beli ni..koleksi tudung awning dia tu nak pitam saya tengok!!!

nanonano berkata...

oowhh gitu je ke kegunaanye??
seb bek free..
klu mahai kene byr tu..
buat sdiri je kak..
cari buluh besar2 sket,
potong skeping2 bulat2,
ikat la ngn tali rapia ke hape,
kikiki :p

kirana berkata...

hihiihi mmg sesuai utk scarf dan tudung benda tu

tp cek guna hanger..psatu kelip ngn penyepit baju jer kat bwh degu tu :)awning tak terlipat gak

my little family berkata...

bagus2..leh beli gok ni? brapa hengget?

Zareda Norman berkata...

baguslah gitu nampak kemas aje. Kak zar gantung kat hanger tapi awning dia tergantung lah

Tijah berkata...

pergh. manyaknyer...ko tokei tudung aper?

KV berkata...

jaja,
wakakaka...pasar malam kah?

rina,
aku takdak satu pun ariani. Hiks

jane,
dah try beli ke blom tudung segera ni?

bat,
sikit jer tu. Huhu

cok,
harus kak nor menjadi idola ku. Hak hak hak

nana,
tak kuasa nak potong buluh bagai eh. Tak kreatif. Hak hak

ana,
akak takdak ruang utk sangkut hanger biasa tu. Kalo yg ni tempek kat lemari jer. Heheh

MA,
kalo tak silap 25 hengget kut.

kak zar,
gobok kv kecik jer. Nak kena wat wardrobe baru ni. Hehe

jah,
alah sikit jer tu. Cer ko tanya cok ada banyak mana.

mommylyssa berkata...

suka!suka!thanks for the info.leh beli satu for my mom!!

mommylyssa
zaralyssa.tumblr.com

l i e y n berkata...

saya gulung2 masuk dalam kotak....ok gak...

Mama-Danish & Sarah berkata...

banyaknya tudung ko kv....leh wat meniaga kalau banyak camni...

cikdinz berkata...

elok gak ada mende tu kan...

Akak Ratu berkata...

emm tak terfikir lak akak ada tmpt utk gantung tudung gitu ya... bole la tangkap 1... tq kv for d info ;-)

KV berkata...

mommylyssa,
sharing is caring gitew kaedahnya. Hik hik

ain,
sikit jer tu. Tudung bawal lg byk. Huhu

leiyn,
oh lipat buh dlm kotak eh?

akak ratu,
rina yg sharing info.;)

cikdinz,
a'a, seswai bagi saya yg malas nak melipat. Hehe