Khamis, 10 September 2009

IDEA SENGAL

Masa aku beli stoking skolah danish, aku terpandang sarung lengan wanita yg gambar kiut miut.

Haha..terus dpt idea nak wat legging dina.



Punya lah excited anak dara aku, sampai takmo bukak. Hehe


Salam sumbangsih
KV & Co

13 ulasan:

Lady of Leisure berkata...

hehe.. creativenya mama dina ni..
:D
tapi serius cute.. nampak ok pulak buat legging kan.. hihi

kirana berkata...

wahhh multipurpose...bagus2 hehehe
leh cilok idea

KV berkata...

lady,
masa tu beli tu mmg akak tersengih sorang2 tau!

ana,
cilok jgn tak cilok

nanonano berkata...

menjadik jer..
:p

Pnut berkata...

wahhhh kreatiff.... tapi tak londeh ke bawah ke?

saya baru order online sepasang, itu hari dah beli dah jenis ada stokin sekalik, kali ni order yang tak der stokin lak..

boleh cilok idea ni..

KV berkata...

nano,
ok jer kan

pinat,
ahaha..ngan baby q mebi londeh kut sbb dia kecik lg kan. Tunggu dia 2 thn baru boleh cilok idea ni. Haha

bat berkata...

alala tomeinyer suar...

Nanak berkata...

sungguh kreatif di situ..

Angah berkata...

sangat kreatip.. akan ku praktikkan hahaha

noniey berkata...

salam kenal akak.. terima kasih sudi jenguk blog saya...

comel nya sarung lengan tu.. multipurpose.. yang penting si anak dara tu happy, apapun bleh kan.. hehehe

KV berkata...

bat,
kiut kan? Ahaha..sungguh perasan di situ.

nanak,
kdg2 idea sengal best jugak.;P

angah,
ko cilok jer. Jimat kos. hehehe

noniey,
harap noniey tabah yer. Insyaallah ada rezeki lg.

zailamohamad berkata...

huh..biso..biso..buleh wak bisnes ni;p

my little family berkata...

kretipnyo..:-)