Rabu, 9 September 2009

FOUR SEASON

Malam tadi, dinner kat four season restaurant dgn ex ofismate. Kiranya reunion la, lama tak jumpa kan. Bukan buka puasa tau. Haha.

Ekceli, sbb aku nak bawak anak2 kan, so kami rasa baik ambik jam 8.15 utk dinner jer. Sbb kat situ mmg crowded giler taim berbuka. Lagi pulak kena rushed sikit kan. Ni ambik lps berbuka boleh lepak dan borak dgn senang hati. Restoren pun lengang. Hehe





Lepas makan baru ambik gambar. memula tu segan. Wakaka.



Dina dah start membuas. Huhu




Snap gambar sendiri. Sian aku takde org nak tolong snap. Huhu

Kami buka puasa kt rumah dulu. Makan cara berlauk yg lyn.na bagi. Sedap sgt. Lps tu mandi dan solat maghrib baru keluar. Alhamdulillah dah lama tak jumpa kawan2 lama yg aku anggap macam adik beradik (kira mmg kamceng giler ah). Now msg2 dah berpecah. Taim gini lah nak jumpa jumpi kan. Banyak isu lak nak cerita. Nanti raya boleh lepak lagi.



Salam sumbangsih
KV & Co

8 ulasan:

rina berkata...

ler g jupo ngan poksu dik & moksu yah ko... nikna ado jgk ko...

MommyDania berkata...

kalau blk kelate mmg kena mkn kt four seasons tu. sedaps & murah!!

KV berkata...

rina,
dorang dtg berdua jer. Hehe

mommyDania,
kami pun tetiap thn berbuka kat situ. Makanan mmg superb!

aNIe berkata...

KV...dina dah nampak cerdik dah ye...

Mesti seronok dpt bermesra dengan member2 yang dah kenal lama

Lady of Leisure berkata...

four season ni kat mana kak?

De' Sal berkata...

kak sal pun biasa dinner kat four season ni,makanan dia sedap. Satu lagi kv kalau nak berbuka pegi Sham restoran panji pun sedap,taukeh dia tu kawan che Abang akak.

zailamohamad berkata...

kat mano eh restoran tu?? ado napok signboards tapi tak pernah g

KV berkata...

kak anie,
cerdik tapi tak suka dengar arahan org. Dia jek yg betul. Haha

Lady,
kat kota bharu dik.;)

kak sal,
kerabu pauh ngan ketam stim mmg syok ah kat SHAM.

zaila,
jalan sri cemerlang. Dekat celcom tu.