Ahad, 13 September 2009

CELEBRATION

Semalam kan besday dina. Kebetulan jugak hari minggu. So, kami pun decide buka puasa kat luar. Tapi macam biasa takdak idea nak makan apa.

Kebetulan gi tesco nak beli jus, kami pun booking kt kenny rodgers jek la. Senang tak yah keluar gi ke lain pulak.





Menu.



Besday girl kononnya berdikari lah sgt. Nak makan sendiri sambil buat kecah. Sabar je lah.




Abah n abang tgh tahan sabr tunggu masuk waktu. Hik hik




Mama layan besday girl yg suka memberontak.;P




Sekian.




Salam sumbangsih
KV & Co

11 ulasan:

zailamohamad berkata...

make Kenny Rogers demo ya..dulu kat Klate paling sohor pon make KFC, loni macam2 dah ada kan..ntah2 tak lamo lagi Tony Roma's pon ada;p

Mama-Danish & Sarah berkata...

Happy 2nd birthday Dina...

Semoga menjadi permata kebanggaan mama dan abah....

takmo nakal-nakal n be a gud girl k...

KV berkata...

zaila,
huhu tak sabar tungu tony roma's ada kat kota bharu. Hehe

ain,
tenkiu noks.

Lady of Leisure berkata...

suka lagu kenny rogers yg bertajuk 'lady'..
best giler..
tp ape2 pun ayam KR mmg sedapppp...

MN berkata...

happy birthday dina... :)

my little family berkata...

epi besday Dina tomey..... mama & abah bui gapo ekk? :-)

nurul@cokolat berkata...

hepi belated besday dina..
semoga menjadi anak yang baik dan solehah yer.

~ As ~ berkata...

salam ziarah salam kenal tuan rumah,
& wish befday 4 Dina!

KV berkata...

lady,
anak2 akak pun suka ayam dia.

MN,
tenkiu..

MA,
takdok hadiah gapo po lg. Takdok idea. Hihi

cok,
aminn..

as,
dtg lah lg.;)

Mummy Dasy berkata...

Happy B'day Dina... anak dara skang ni mmg suke memberontak kot cam Daneen..

KV berkata...

Dasy,
ahaha..memberontak sokmo!