Sabtu, 12 September 2009

2 TAHUN SUDAH

Baru jer rasanya aku nangis giler2 sbb mabuk teruk.

Baru jer rasanya aku nangis giler2 sbb sakit urat belikat sampai tak boleh jalan, duduk atau tido.

Baru jer rasanya aku pulas tangan hubby sampai nak patah sbb sakit perut nak bersalin.

Baru jer rasanya doktor suh aku sain perakuan buang rahim sekiranya uri melekat tak boleh buang even buat DnC (syukur dpt buang walopun tak abih, ttp tinggal sikit)

Baru jer rasa nya aku menangis sakit pinggang sbb dina meragam nak beriba sepanjang hari. Orang lain semua puasa. Nak tak nak harungi sorang2. Huhu

Baru jer rasanya aku nak gi bom bebudak yg main mercun dum dam dum dam sbb aku takut dina sedar walopun dia tak heran.

Baru jer rasanya aku n family dok dlm gemuruh sokmo sbb dina menangis start maghrib sampai pagi.


Walopun apa dugaannya, namun kurniaan ini adalah terlalu hebat untuk aku dan suami.

Terasa sempurna sudah hidup ku mempunyai cahaya mata perempuan (sulung kan lelaki).


Syukur pada MU Ya Allah, kerana mengurniakan anak yang hebat buat ku. Yang mampu membuat hidup ku bahagia. Tiada apa yang paling membahagiakan selain bersama anak2.

Hari ini irdina maisarah, my beloved doter telah menjejak usia 2 tahun. Makin bijak, makin banyak karenah. Kadang2 buat aku gelak, kadang buat aku marah dan geram. Namun, hati tetap sayang tak berbelah bagi.

Selamat ulangtahun sayang. Moga menjadi anak yg solehah, mendengar nasihat dan membahagiakan ayah bonda. Insyaallah.

Doa harapan dan restu mama dan abah mengiringi hidupmu.

HAPPY BIRTHDAY!!!!!






p/s: gambar dlm pantang. Rumah lama MIL. Mmg rasa nya dina pun tak sempat ingat rumah tu.



Salam sumbangsih
KV & Co

10 ulasan:

Lady of Leisure berkata...

happy birthday dina!
semoga dina membesar dan menjadi kebanggaan semua..
:)

Ms AiReEn MoHd berkata...

HAPPY BIRTHDAY DINA....

semoga jadik anak yg solehah...suh mama wat kek...leh mkn pepuas ekkk

KV berkata...

lady,
tenkiu (bagi pihak dina) hehe

aireen,
ahaha..mamam beli jer lah. Huhu

Bapak berkata...

happy birthday dina!

zailamohamad berkata...

happy birthday Dina..ingatkan kak KV ngandung lagi tadi;p

pB berkata...

moga jadi anak yang tahu mengenang jasa ibubapa

amin

Zareda Norman berkata...

Happy Birthday Dina

kejap aje dah 2 tahun ye

zura berkata...

happy bday dina,jd ke wat bday dina raya ni..

KV berkata...

bapak,
terima kasih.

zaila,
ahaha..ngandung ek? Takde ah.

kak Pb,
tq

kak zar,
mmg rasa mcm 'pop' dah 2 tahun. Hehe

zura,
insyaallah. Nanti kalo konfem kita kontek2. Hehe

- tety - berkata...

Happy Bday Dina!!!