Selasa, 4 Ogos 2009

UNDER POWER

Dah lama aku perasan blog kasutVincci ni slow banget. Mcm hang tak hang. Tp mcm siput la. Keras kaku jek.

Ala2 kancil buruk 660 milik ku itew. Under power katanya. Kalo tgh gear 5, jangan ko berangan angan nak memotong lori. Gitew lah kaedahnya.

So, aku buat satu blog khas yg kat situ aku tempatkan semua link kawan2. Nanti karang kalo ada yg masuk blog aku kecik ati lak tgk takde link blog korang kan.

Harapnya blog diari ni dh tak slow dah. Nanti kalo nak lompat2 blog, korang boleh layari (ewah) KV BLOGLIST. Kalo ada yg tertinggal atau terlepas pandang, bagitau ek. Mebi aku tak perasan. Dan aku akan update kan link secepat mungkin. Insyaallah.



Salam sumbangsih
KV & Co

6 ulasan:

l i e y n berkata...

dah nak kena upgrade yang 660 to 1500 tu.....baru berdesup potong lori!

KV berkata...

lieyn,
angan2 tu ada sokmo, hiks.

Mrs LVoe berkata...

ehh yeker? mungkin sha patut buat blog link.

kakpiah berkata...

kalo kat blog saya mmng sokmo nyer selow..
nak apdet blog pon selow..
kahkahkah

KV berkata...

sha,
tatau lah sha, kv cuba ajer. Hihi'

piah,
ko mmg, jgn private sudah. Kalo private karang jemput hakak taw!

kakLuna berkata...

yg aku perasan kan, kalo blog ada 'Link Within' ni akan mengalami kelembapan under power juga kaedahnya