Selasa, 4 Ogos 2009

PARCEL RAYA

Yuhuuu...salah satu parcel ku udah sampai. Best n hepi. Alhamdulillah.









Hiks..baby gap legging untuk dina. Wat raya katanya. Mentang2 dh nak puasa kan. Kira untuk raya terus lah.


sekian.


Salam sumbangsih
KV & Co

11 ulasan:

MaMaMiE berkata...

Bagussss...persiapan yang mantop meks. Agak² biler gamaknya gambo jubah stripe²itu dapat sampai ke blog ku erk?...kekekkekeke...

~dARlee zURiS~ berkata...

beli awal2 lah senang
nanti nk dekat..harga pun melambung

risanur berkata...

shopping raye online gitu...makin canggih skunk ini...

Mama-Danish & Sarah berkata...

kalau besar dina, saiz berapa yg sesuai erk.....ko beli yg berapa cm?

KV berkata...

makmie,
weh mana emel add? aku nak send gambor!!!

zuris,
hihi..mak yg syok ni.

risa,
canggih manggih. Tp selagi brg blom sampai ke tgn, risau gak. Hehe

ain,
aku beli saiz berapa eks? Lupa la tp fit 2-3yrs la. Pjg sikit jer ngan dina.

mummysya berkata...

amboi!!!
sudah siap sedia nampaknya...

hehehehehe!!

Nanak berkata...

wah, dah sampai...posa pun belum ye..heee

crap berkata...

KV...dah siap nak raya dah...

jue mj berkata...

persiapan raya mmg kena awal... kalu tak baju2 raya pakat kena cari ready made le... kalu ada saiz takpe, kalu saiz pelampung mcm ju ni... payah!!!

KV berkata...

kin,
sesambil layan blog, sesambil cari baju raya anak. Kikiki

nanak,
nanti bulan puasa letih nak kluar shopping. AHahaha. Boleh percaya ker.

crap,
eh, byk lg yg blom siap.;P

jue,
ntah la jue, kv pun dh tempah tp tatau la sempat siap ke tdk. Kalo takde, kena carik yg ready made la. Tp seksa bab saiz tu ler. Hiks

MaMaMiE berkata...

Meks, ni emel aku ummica09@yahoo.com