Isnin, 24 Ogos 2009

BIRTHDAY PRESSIE

Hik hik..setelah sekian lama dok tangguh KIV hadiah besday hubby, baru jumaat lps aku berkesempatan membelinya. Takpe, mcm kata green apple, asal suami ku redha. Hik hik



Sebelum tu dh mencari, tp hubby tak berkenan, makanya mek belanja makan jer dulu. Tapi suami ku hanya memilih kehepsi jek uols. Mek sengih jek la. Sungguh tdk high taste suami ku. Wahaha...



Ari tu kan, danish kecoh nak gi parkson. Sbb tatau benda nak beli, cari jer hadiah utk hubby. Hasilnya, ini lah yg daku beli untuk suami tersayang. Chewaahh!!
Tiset selai, wallet seketul, kemeja selai. Oke lah tu! Siap dpt voucher 10 hengget lg ha! Nanti aku nak gi beli weges yg mabeles lah kat parkson. Meleleh air liur ni ha! Tak sabar! Tak sabar!


Salam sumbangsih
KV & Co

6 ulasan:

Zareda Norman berkata...

wah sama taste kita ek...

kak zar pun suka pi Parkson sekarang.. baru ni beli kasut pompuan cap unta jugak.. tak jumpa plak kat tempat lain cap unta ada kasut pompuan.. sangat bes kasut tu

rina berkata...

besar ko parkson kt kb...

CT NORAMIZA berkata...

heheheh...terliuqlah plak tgk kehepsi KV tu :)

yaya berkata...

saya memang tak berani nak beli baju untuk hubby as a present cos kene bawa die sekali kalau nak beli baju, 1 cerewet bleh tahan, 2 takut saiz tak muat, laki i besar... tapi taste akak cantik!

KV berkata...

kak zar,
wekeke..mmg kv suka beli cap unta hadiah utk dia.')

rina,
takdok la besar mana. Buleh la.

ct,
hik hik..masa tu blom puasa lg tau. Sabar!!

yaya,
akak pun bwk hubby sekali suh dia pilih sendiri. Senang. Hehe

CuTeMiUt78 berkata...

hik..hik..hik.. jd la kan.. ada gak hadiah.. utk hubby.. sessuuaaii gitu..