Rabu, 29 Julai 2009

BORONG KAIN

Jumaat lps sarap kat Mc D tu, aku ajak hubby singgah Kamdar. Nak langsaikan hasrat belikan kain utk family.

Cari viscose tapi tak banyak choice. SA sajes kan cotton. So, berdesup gi area cotton. Pastu aku mabuk tatau nak pilih yg mana.

Dina lak sibuk takutkan patung2 hiasan tu. Kalut ah minah tu.


2 plastik beg jer.

Isi dalam.


Isi dalam.


Lega aku. Pas ni tak yah pikir pasal baju raya dh. Eh, baju kasual dina blom beli lah. Bila ntah nak shopping ni. Bi, cepat la bagi duit!! Hehe

Salam sumbangsih
KV & Co

8 ulasan:

Mrs LVoe berkata...

semua org sibuk beli kain utk buat baju kurung. sha jugak ktinggalan. maybe x excited sgt kot sbb tahu hubby xdpt braya skali gn sha :-(

~LIZA~ berkata...

banyaknya borong kain :D

KV berkata...

sha,
mmg sedih bila tau takleh beraya bersama kan. Perasaan nak raya tu tak excited sgt. Sabar ek dear!

liza,
borong utk family. Sekali setahun jer.;)

CuTeMiUt78 berkata...

wah, bagus la ko kan.. awai dah prepare utk raya.. aku gak yg belum buat satu apa pun.. :D

pB berkata...

kak pB tok leh imajin besar mano almari baju dalae bilik KV ....

KV berkata...

cute,
aku belikan utk dorang awal2 sbb sekitar kawasan aku ni dh tak ambik tempahan jahit baju. Tutup gitu. Hihi

kak PB,
tok besar mana eh. Nati ada pitis nak wat wardrobe lah. Hik hik

De' Sal berkata...

kv,tak cukup lagi tu.....untuk mak anak sekurang2nya 5 pasang,itu pengalaman kak sal tiap kali raya,hi hi.....

KV berkata...

kak sal,
kv pakai baju kurung pagi raya jer. Kdg2 gi open house pakai jeans. Ahaha. Tak tahan rimas.
Tp time keje mmg berkelambu lah. takleh nak elak dh.;P