Isnin, 22 Jun 2009

TUMPANG SIBUK

Ramai dh blogger babies yg dh tempah baju untuk raya kan. So, aku pun tumpang sibuk sama lah. Haha. Tapi blom decide lg nak hantar ke mana. Sbb nya, dh 2 bulan (bertambah sokmo padahal) stok kain2 aku kat tailorina kegemaran. Satu pun tak nampak bayang. Cemana tu. Karang hantar kat dia lg tak siap baju raya aku ni. Huhu.

Kak sal, bakpo dok jauh sgt? Kalu dak kv suh kak sal jahit doh ni!!


Aku benornya meneman kenkawan beli kain untuk raya. Tapi bukan sekadar meneman dah nampak gayanya. Aku pun terjebak sama.




Lps ni kena beli kan untuk mertua, pengasuh dina, anak2 buah (anak arwah kakak aku) dan bla2 bla2. Senarai panjang tu. Hik hik



Salam sumbangsih
KV & Co

13 ulasan:

Mama-Danish & Sarah berkata...

pose abih dok lagi ganti tu??? awalnya beli baju raya....aku sepasang pun takdok lagi.

De' Sal berkata...

Amboi datang jakel tak bagitau yerk....kak sal pun tengah sibuk menjahit ni.

rina berkata...

lawanyor kain2 tu mek oiii. kene ambo

jane_doe3328 berkata...

lawa kain tu. kale mana nie?

jane_doe3328 berkata...

eh kale pulok, jakel mano nie?

Ummibatrisya berkata...

kv,

lawa kain itu, beli kat jakel ke?

kat sini pun ada jakel... :)

baper RM satu meter?

KV berkata...

ain,
lagi 2 hari blom ganti. Huhu.

kak sal,
jakel pasir puteh jer. Kat sini ada dealer dia. Hik hik

rina,
kene ko? Gi jakel slaluh. Haha

jane,
jakel pasir puteh. Ada dealer dia kt pasar minggu. Jugak euro moda dan maya silk. Tak yah gi kl. Hihi

ummi,
kain ni dh siap potong 4 meter. Harga ikut suka nak tawar. Haha. Kalo pandai dpt rege best.

atty's berkata...

kv lawa-lawanya kain tu..

KLMari berkata...

Serupolah kita...kengkonon temankan kawan...tau tau, jinjit beg plastik penuh kain...Nak pulak kalau time tu happy hour...Bersusun dah beranto lagi nih...

KV berkata...

kakty,
kat sini pilihan terhad. Tapi kalo byk sgt tatau nak pilih plk kan.

KLM,
hik hik..mesti terbabas.

my little family berkata...

Kv cantik la kain tu... MA pun xstart beli lagi ni.. nanti nk kn beli ko mek, MIL, FIL dan pengasuh ANis jgk kot..huhu... money3....where r u?

CT NORAMIZA berkata...

heheheh kita x beli kain lg pun, ish ni yg jeles ni :)

faraulah berkata...

Salam Kenal

KV,

Jakel ada gak ker kat Pasir Putih??
best nyer bleh tawar-menawar