Khamis, 11 Jun 2009

HASIL KE EMPAT KERAS TANGAN KU

Wahahaha..giler gigih hari ni aku siapkan keje sulam tudung aku yg tertunggak.

Aku start buat projek ke 4 ni rasanya 3 minggu lps kut. Lebih pun tatau. Lupa la. Tp, punya la malas. Tadi ntah semangat dari mana aku siapkan. Padahal sikit jer lg yg tinggal. 15 minit jer buat.

So, entry ni, tudung sulam aku masih panas2 okeh. Baru siap.



Lantak lah, bengkang bengkok ke hapa. Malas punya pasalkan. Dah lah kurang berseni tangan aku.


Apa2 hal pun janji siap. Huhu.

Walawei..bila aku perhatikan balik, rupanya masih blom siap lah. Aku blom wat daun bawah untuk kipas belah kanan dan yg atas sekali tu. Adeh, sengal!!!

Masih ada 5 helai. Masaklah. Karang ada aku pakai kosong gituk jer tak bersulam. Harus ni!




updated!!!
aku dh siapkan daun2 yg terlepas pandang tu. Legaaa!!!


Salam sumbangsih
KV & Co

16 ulasan:

CuTeMiUt78 berkata...

kv, tu pun dah cun tau... eh.. skkee tgk.. eemmm pas ni blh buatkan kita satu aarrr.. :D

~~ciklinn~~ berkata...

wah rajinnyer wat sendirikk.. oklah tu comell jer design tu...

rina berkata...

ok sgt2 dh tu...

Zareda Norman berkata...

KV

apa plak tak comel..

comel sangat dah tu

jane_doe3328 berkata...

chomel jah aku kelih. lawa laaa tuh, kalu aku, beli hok siap doh. malas nok sket bab jahit neh

CT NORAMIZA berkata...

cantek la KV, ambik tempahan ke?

jue mj berkata...

ok je tu... kalu ju sampai kiamat blum tentu siap... he heh..

Mak Su berkata...

whoa....cantik ler tu :)

Zawiyah berkata...

wah! ni lg best ni..kena belajar ngan KV ni mcmn nak sulam benang ni. minat ada..tp takut tak jadi..n lg takut ..takut tak siap..last2 buh batu berlian tu jah..lg sonang keja.

shuzana berkata...

kak..cantek le tu..bley la tempah ek..

Mrs LVoe berkata...

janji cantik!!!

zailamohamad berkata...

chomel belana doh tu..kalu malah nak kait, meh beli kat www.marikelih.blogspot.com
hihihihi..ngepeng..ngepeng;)

KAKTINY berkata...

salam..

wah.. lama tak singgah.. dh ada hobby baru yer...

bagusnya... kalau kaktiny.... hmmm... jgnkan bunga dan daun.. tali air pun tak tentu siap.. huhuhuhu

onnie berkata...

kira jadi le tu,simple n cute!

atty's berkata...

salam kv tu .pun bg kty dah kira cantik sgt2

amizah berkata...

cantekk...cantekkk...kreatip tu..kiter suker gak sulam camni tp beli yg dah siap jerr....