Khamis, 11 Jun 2009

DVD TERPAKAI

Sungguh ketinggalan aku ni tau. Hik hik

Ye lah, kat kota bharu ni mana nak ada panggung wayang. Lg pulak dgn anak2 kecik kan. Kalo ada panggung pun, mesti tak berkesempatan nak nengok nya eh.

Sbb hobi asyik berkunjung ke kedai bundle, aku suka gak cari dvd terpakai. Murah jer. 3 keping 5 hengget. Makanya, walopun org lain dh berkurun tgk, tp at least aku boleh gak tgk. Biar pun terlambat. Wakaka.


Kali ni beli 3 keping ni. Tp runaway bride tu bukan dvd.

Puashati tgk sbb gambar nya terang sungguh.


Salam sumbangsih
KV & Co

7 ulasan:

MaMaMi berkata...

Lantak ler kv, terpakai ke x, yg penting hati gembira...ngeh². Aku kan kagum sgguh ler atas kegigihan hang apdate, laju sungguh, sat tadi baru jek aku click citer MD hang, aku repres balik dah ade N3 DVD plak, haku mmg tabik sping arr kat hang kv, tegar sungguh!

KV berkata...

makmi,
ko tatau lg ker yg aku ni blogger tegar? Wahaha

MaMaMi berkata...

iye ke?muamuamuaaa...harusler aku kagum kannnn....inspirasi memposting giteww...ngeh²..

Queens berkata...

Kak nk tau tak..kat umah tiara DVD player pun tak ada..hi hi hi

KV berkata...

makmi,
wahahahahhaha

tiara,
kat rumah akak dvd player percuma dik. Hadiah peraduan sony. Best wo!!

CuTeMiUt78 berkata...

ala... tak kisah la kan.. janji happy betul tak kv, ha'ah la.. kat sana byk kan kedai bundle ni.. tapi hari tu.. tak dan nak g..

Diana@Mama Adam Mukhriz berkata...

wahhhhhhhh sakan la kak layan DVD nantie nieh ... kalau gmbr clear mmg puas hatiee