Selasa, 23 Jun 2009

BELANDA DAPAT TANAH

Hik hik.. anak dara aku dina mcm belanda dapat tanah tau. Dah sediakan cotbed untuk dia tapi sibuk jgk ngan tido sekali ngan org.

Masa mula2 dia lena tu takpe ah. Buh dulu dlm cot bed. Bila tgh mlm harus meraung sakan nak kluar dr cotbed.

Pastu, tido lak buas kemain. Sipi2 jek aku tido. Pastu siap marah2 tak bagi ruang kat org. Sebijik mcm belanda dapat tanah. Geram pun ada, nak gelak pun ada.

Gambar ni aku snap pagi semalam. Ni ok jek, dia ambik ruang yg sikit. Kalo dak, mmg dia nak tido kt tgh jer. Konker sepenuhnya.



Aku pun serabut dia dok meroyan tu kan. Last2 aku ambik toto hampar kat bawah. Biar dia tido ngan abah dia atas katil.



Pagi2 sakit pinggang aku sbb tido kt lantai. Tp at least aku dpt tido dgn aman. Lg pun kalo dia hilang soother ka, bunny ka, abah dia yg kena bangun mencari. Haha

Salam sumbangsih
KV & Co

12 ulasan:

~dARlee zURiS~ berkata...

hehee..nampak gayanye kena beli katil double king size ar
;P

KV berkata...

zuris,
hihi..mmg kena double king size la!!

Mama-Danish & Sarah berkata...

aku sambung katil bujang ngan katil queen aku. dulu katil tu danish punya, skrg dah jadik milik sarah plak. Danish tido kat bawah jerk atas tilam bujang.

ina berkata...

budak-budak memang mcm tu. anak kite bukan setakat tanah atas badan kete pun die naik.

Mas berkata...

ye...sama cam nurin. Last2 aku letak toto kasik dia tido bawah ngan ayah dia. Ko nak tau nape? Dia suka gentel siku orang masa tido...jenuh lah sampai pagi tu. Hehehe aman sikit tido aku sebab tak de yang menggentel siku.

HappyIrfa berkata...

katil aku queen.si hero masih tido ngan aku,bgn pagi rasa sakit badan sbb sempit..kdg2 aku lari tido dalam bilik si kakak..huhu

fatin berkata...

dina, kaki kasi kepit sket. hehehehe

neezareef berkata...

dia kongker ek..seb ade pago tepi

zailamohamad berkata...

KV, samerlah..Zaila pon letak katil Ameera tepi katil kami..naseb dia ok tido dalam babycot tu..tapi yang xbeshnyer, si abanglah plak nak nyebok..meme kn beli katil king jugok r;)

pB berkata...

kuang kuang kuang


Dina ok lagi sebab dio baru .....
brapo tahun doh ???


Nie , kak pB nie....
keno kongsi katil dengan Nurin.
Let me remind Murin tu Naeeeeeee Tahunnnnnnn ....

Lagi sakit pinggang , sakit bahu ....

KV berkata...

ain,
danish tido bilik atuk dia. Selamat aku. Hehe

ina,
mmg tido pun tak lena takut terhempap anak. huhu

Mas,
anak aku demand nak tido katil. Takmo tido bawah. Huhu

irfa,
sama, katil aku pun queen jgk. Sakit2 badan.

fatin,
tu aksi kangkang jek. Banyak lg aksi lain. Tak sempat nak snap jek. Haha

neezareef
pagar cotbed dia lah tu. Kalu dh abih dia langgar dinding dah.

zaila,
jom sama2 beli king bed. Ahahaha

Kak PB,
mujur danish tido ngan mek dio. Ahaha

oren... berkata...

eheh..

naufal pun sama..tido mmg buas..selalu masuk kawasan aku..tapi aku takmolah tido kat bawah..sakit badan woo..bila aku tnya, nak bb tak, dia ckp takmo..hihihi..mesti dia tau, nanti dia kena turun pangkat tido kat bwh ngan abg dia :)