Khamis, 25 Jun 2009

ANTIK LAH SANGAT

Hobi aku kan gemar gi menyibuk kat kedai bundle. Macam2 boleh jumpa tau. Macam mencari harta karun gitew kaedahnya. Asyik saprais! Saprais! Wahaha.



Kdg2 jumpa brg2 pelik2, brg lama, barang antik. Mcm2 lah ada.


Tgk cawan kat bawah ni. Kecik cinonet jer. Bandingkan ngan tapak tgn aku kt belakang tu. Mmg kecik saiz nya. So aku beli nak buh dlm lemari cermin. Feeling2 antik gitew kan.



Cawan ni pun comel. Ada sebijik jgk. Comel kan bentuk dia.

Hihi...bersungguhan aku beli cawan2 ni. Alah 1 rial jer regenya. Tapi lemari kaca aku blom beli lg. Yg dok ada tu tk muat dah. Penuh english style kata org. Ada vantage ori, ada vantage tipu. Haha. Makanya, raya ni kena beli lemari hiasan satu. Hehe. Bi, take note!!



Salam sumbangsih
KV & Co

9 ulasan:

nasazfrog... berkata...

kak yang second tu cantik sgt,, comel jer...

Mummy Dasy berkata...

yg bawah tu cantik lembut jek..

:: HUSNA :: berkata...

cntik kak...

Mas berkata...

yg kedua cantik. Aku tak minat english house decoration rasa cam serabut mata memandang...aku suka minimalis. Less is more.Kat Langkawi banyak vantage ni...kalu bunga sikit2 okeh tapi kalu penuh nampak serabut.

De' Sal berkata...

Bundle kat mana tu,kak sal balik ari tu pegi p puteh,sepanjang jalan tu nampak kedai bundle,teringat kat kv,tapi sibuk pulak terkejar2 tak sempat jumpa pulak,lain kali ya...

Mama-Danish & Sarah berkata...

KO NI MEMANG SUKA YANG ANTIK DAN EKSOTIK ERK? KALAU DAPAT BELI SATU SET CAWAN TU, BAGUS GAK KAN?

KV berkata...

ina,
heh..comel!

dasy,
a'a, lembut je kan.

husna,
cantik kn?

mas,
alah lemari aku kecik je yg ada vantage bagai tu. Dok kt sudut. Aku pun serabut kalo english style semua.

kak sal,
kalo kt simpang dekat jpj bukit jawa tu mahal gilooo!!

ain,
aku ikut mood, mata berkenan, terus rembat.

Nanak berkata...

ada juga beberapa biji tapi sungguh pemalas nak susun la..

jane_doe3328 berkata...

esh bagus sunggoh kedai bundle mu neh