Isnin, 11 Mei 2009

TAG TIG TUG

Vouge Mama, CPM telah megetag daku. Layann...

1. If you can be animal, what will u be? Why?
~ argh..takmo ah aku jadik binatang. Takleh nak shopping! Hahaha

2. If you robbed a bank, what do you want to do with the money?
~ argh lagi. Takmo ah rompak bank. Takmo masuk penjara dan muka masuk tivi sbb rompak bank.

3. If you can teleport yourself anywhere in the world where do you want to be? Why?
~ Kalo ikut kan hati mcm2 tempat aku nak pegi. Semua tempat yg best2. Mebi pulau Jeju korea sbb tempat nya sungguh lawa (ni kes obses tgk k drama lah ni, haha)
(byk lg scene yg lawa, aku cilok satu je lah)


4. If you know that you are dying, what is the last meal that you want? Why?
~ apa kejadah nak pikir pasal makan dah. Nak mati ni. Takut woo!! Kalo ada masalah pun aku dh tak selera makan, ni apatah lg mati. Huhu

5. If you can only kill one person in this world, who is the person? Why?
~ walopun aku benci geram dan marah terhadap someone tp tak sanggup ah nak membunuh. Biar Allah SWT yg balas segala kejahatan dia pada aku. Walo pun bukan di dunia, di akhirat takkan lepas, kan?

6. If you can choose either to have more than 24 hours a day or can live more than 100 years, what is your choice? Why?
~Aku nak bersama family aku yakni suami dan anak2. Hanya di penuhi dan masa2 yg membahagiakan. Melihat anak2 membesar, berkahwin, mempunyai anak (cucu aku lah tu) dan tinggal dekat2 ngan aku. Hehe.

7. If you can date celebreties, who is that person? Why?
~ mebi aktor korea yg hensem2 itu. Wahaha. Perasan.
(contoh..hehe)


8. If you can only have 1 thing in this world, what sould that be? Why?
~ thing? Hmm..sama cam CPM kut, duit la. No money no talk!(syorga kalu duit byk cenggini)


9. If you have the opportunity to tag 7 of your friends, who are they? Why?
~ malas ah nak buh reason. So aku nak tag:

1. Rina-san (mama damia n adib)
2. Tety (mama danial n armand)
3. Mas perlis (mama uyin)
4. Jasfyra (mama irdina n arissa)
5. Nonie (mama syasya n nayli)
6. Eryn (mom to be)
7. Ain (mama danish n sarah)



pic kredit to google. :P

10 ulasan:

Mrs LVoe berkata...

hahaha lawak sha baca ayat akak yg 1st.. tp btul gak. if jadik binatang camner nk shopping ;-)

KV berkata...

sha,
rugi ah takleh nak shopping kan. Hihi

- tety - berkata...

i loiiiike Jeju Island oso... hahaha dah kata pengaruh k-drama eh.... tu mcm scene dlm spring waltz jek.... huhu

arianna adrizal berkata...

soklan tag yg first tuuu mengong la. hahahaha~

tp yg best tu bab nk deting actor korea. hehe. siap ada gambo contoh! kelakar la akak ni.. ;p

sya berkata...

KV pun nak jumpa celebrity Korea.. jom kita sama2 jumpa

KV berkata...

tety,
ntah bila aku nak sampai situ tatau ler. Haha

ann,
mmg mengong!
Haha..perasan ngalahkan apa kan?

kak sya,
best2. Haha

Mak Su berkata...

boleh tak numpang dating ngan aktor hencem tu..... marvellous :)

KV berkata...

maksu,
ahahha..mabeles kan?

KV berkata...

maksu,
ahahha..mabeles kan?

Ungku Nor berkata...

hehehe..selamaaaattttt.