Khamis, 14 Mei 2009

PERGI KL

Jap lg, mebi dlm jam 9.30 kami akan bertolak ke KL. Lawatan teknikal pagi besok di kilang tuuut di Sungai Buloh. Tp kami dok di chow kit. Ingat tak lagu sudirman. Chow kit road, chow kit road, chow kit road. Haha..Sama2 kita nyanyi.

Opis aku ni ada dua golongan. Satu geng veteren dan satu geng muda belia (termasuk aku lah tu. Haha). Kami set muda ni nak dok cititel midvalley. Senang nak shopping ke nak window shopping ke, dok dlm bangunan sama je (sebelah2 gitew). Tapi set veteren ni sibuk la nak makan minum payah. Nak berkopi mcm kat rumah. Haru betul lah.

Tp demi menghormati org tua (wah!!), kami turutkan ajer. Layannn.

Kerja nya hanya pagi jumaat tu kejap jer. Pastu acara bebas. Kami balik tgh hari sabtu tu.

Doakan aku selamat pergi dan selamat kembali.

Cau cin cau!

19 ulasan:

:: HUSNA :: berkata...

slmt turun ke KL kak... :)

Mama-Danish & Sarah berkata...

anak2 tinggal kat sapa? membujang ko erk? selamat jalan kv.....

pB berkata...

salam

nok ajok maghi jalae ghumoh pun , rasonyor tahu doh

mesti dok dhea pun nok singgoh

sibuk dok shopping kat Jalae Tar tu

KV berkata...

husna,
hehe..tq

ain,
anak aku MIL yg jaga dan dibantu pengasuhnya. Wakaka

kak PB,
tu lah, meme tokleh nok janji muga rombongan cik kiah tu gak. Haha

my little family berkata...

hati2 ngn handbag...selamt jalan, abe kak ayu kelmarin g KL, mlm ni balik kot..winduuu..huhu(gatai..)

bat berkata...

oittt dah dekat tuh ngan umah meks if ke Sg.Buluh nun..

rina berkata...

ler kejap jer dtgnya...

mummy rose berkata...

singgah2 ler umah kite yew..

HappyIrfa berkata...

naik apa dtg?turun klia ker?

Ungku Nor berkata...

ni nak pegi keje ke nak pi bercuti nih??
hehehe..kat MV pun banyak kedai makan aper, kan?

i.am.belle berkata...

KV kemain ko ye. apsal tak minggu depan, boleh karaoke dgn aku xD

Purpleheart berkata...

Wah beshnya diaaa turun kl.. gi sungai buloh pulak tuu.. kat ne ek kilang tu.. sungai buloh kan beso..

Mummy Dasy berkata...

semoga slamat gi & balik

Zareda Norman berkata...

KV

Selamat menjalankan tugas dan shopping shopping...

Mak Su berkata...

abis tu? dok kat wisma belia ler? huhuhu

sya berkata...

Kan best dok cititel segala mende senang. makan pun ada food court.. aduhai kalau kak sya ni pilih cititel le..

"kak sya ni tak leh masuk golongan veteran lagi ek?" ha ha ha

atty's berkata...

selamat jalan2 kt kl..

日月神教-任我行 berkata...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

蔥油餅Jon berkata...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社