Jumaat, 15 Mei 2009

adamson hotel

now jam 5pg (dah lbh pn). Mata aku terbuntang tk nk katup. Dh la perut kembung. Aku saspek kes penangan buah berangan goreng ni! Oh ya. Aku kt adamson hotel sblh kl international. Biliknya sempit mcm cititel jgk. But ok je. Hehe. Semalam konon nk brtolak jam 9lbh kn. Sampai jam 12 br dpt gerak. Ada emergency case. Singgah mkn jam 12.30 di dataran peladang k.krai. Jam 2.30 solat jamak d rnr gua musang. Jam 6 singgah minum d genting sempah. Masuk je karak hujan lebat giler dan jem. Adoi terbantut plan nk g sogo kjp. Huhu. Yg lawak nya, kete aku tertinggal dr org lain sbb singgah petronas kes panggilan tandas. Haha. Pastu mula la kalut nk mencari hotel. Sampai bkt bintang pegi. Pastu jumpa sogo. Kalu dh tau hotel kt mana mmg kami dh singgah sogo dulu. Punya lh keliru nk cari jln msk. 2-3 kali dok pusing chow kit n kg baru. Haha. Last jumpa jgk. Alhamdulillah. Itu lh akibat nya kalo setahun sekali je dtg kl. Darat. Thehehe

11 ulasan:

Aku Bukan Bidadari berkata...

wahh dok kat kl ka kak?? selamat shopping katjalan tar..

Zareda Norman berkata...

Jangan lupa shooping tau.. kat area tu pinggan mangkuk murah gilosss

Ungku Nor berkata...

jgn kata awak..akak yg hari2 gi kl pun buleh sesat weihhh..;D

lieza berkata...

huhu sy ni nama je dok kat kl tapi nama jalan pun fail...x igt

Mak Su berkata...

jln kat kl ni asik dok repair repair repair, local pun boleh sesat

Mrs LVoe berkata...

if pegi tmpt baru, mst sesat yea. sha yg jarang p KL pun leh sesat

aNIe berkata...

Amboi!! Orang tu jalan2 ke KL ye....mesti shopping mopping tu...heheheh

CuTeMiUt78 berkata...

oh g KL ya

CuTeMiUt78 berkata...

KV, sorry aarr.. tak blh nak leave msg kat shoutbox tu.. nnti jemput ambil award kat blog kita k

joegrimjow berkata...

hek
kl
oooh
sesak2

my little family berkata...

KV, cik abe MA pun p Kl Rabu-Khamis tu. Dio ponn dok kat hotel tu jgkk..kekeke..ni depan mata MA ada syampoo, bath gel hotel yg dia angkut..hahaha