Rabu, 6 Mei 2009

MY TOOL BOX

Wahaha.. tool box katanya.

Takkan hubby je nak ada tool box. Bini pun nak ada jugak. Kih kih kih


Ni tool box aku.



Antara isi nya.


Kasi closed up.

Manik.



Benang



Kristal.




Hihi...aku isi bahan2 nak sulam tudung. Masalahnya masih ada 7 lai yg belum berusik. Entah bila aku nak mula sentuh tatau. Mood blom marey!!

9 ulasan:

oren... berkata...

aha..

aku pun ada gak toolbox gini, cuma isinya idak le meriah mcm ko punya..hat aku punya tuh, cuma ada beberapa kaler benang, jarum peniti, jarum jahit dan gunting..dok pikir2, nak isi apalah lagi, sbb tmpt kosong byk sgt...

Ummibatrisya berkata...

kv,

tool box ummi macam oren, tak happening,

hari tu ummi pergi course, terjumpa orang kelantan, pasir mas

cantik tudung-tudung yang dia ada, semua dia jahit sendiri

katanya mak dia lagi pandai jahit dan ambil tempahan :)

marinahunny berkata...

kv, wat las tutorial cmne nk jahit sulam kat tudung tu...waaaa nk belajar tp xde org nk ajar..

Alinlai berkata...

rajinnya dia.... dan berbakat oklah.. kalau chek la ntah2 jadi apa pun tataulah... ha ha ha tak berbakat langsung bab macam ni

rina berkata...

wah siap bertool box bagai... tp ada benda2 camni baru mood nk menjahit mari dok...

KV berkata...

oren,
wah nko pun ada sama ek?

ummi,
hihi..ada geng

marina,
haha..rasanya mcm tak lepas lah nak mengajar. Buruk. Huhu

alin,
bukan berbakat sgt pun, tp bila org sibuk buat kita pun terikut sama.

rina,
slalu brg2 kv dk dlm plastik rokrak jer. Haha
Kalu cenggini teratur sikit.

shuzana berkata...

comel jer tool box tu..

Mak Su berkata...

wah...dari tool box jer kita dah tahu kv ni berbakat orangnya di bidang jahitan dan kreatif :)

CuTeMiUt78 berkata...

wow weeii manyak nya.. takpe..pelan2 kan. nnti klu time mood dtg. blh buat 7 sekaligus.. :D