Rabu, 20 Mei 2009

HOT CILI

Ptg semalam, kawan hubby (jgk aku kenal mesra) ajak jumpa jumpi minum2 kt area kubang kerian. Depan hospital HUSM.

Wah, kit situ dh mcm2 kedai ada. Tambah2 mydin hypermarket dan KK Mall dah nak siap. Dah la kawasan situ mmg jem gegiler. Tatau lah nanti sbb dgr nya nak bukak jalan baru kt belakang tu. Harapnya takde lah bertambah jem yg sedia menensionkan itew.

Oh ya, kluar nya bawak dina jer. Danish takmo ikut. Nak main kt rumah je mamat tu.


Kami makan kat Hot Chili sbb park kete depan2 situ jer. Malas nak jalan jauh.



Dina sibuk nak makan air batu.


Kami minum air bandung dan jus epal.


Aku makan mee hokkien yg rasanya sungguh kicap sekali. Gagal!


Chicken chop hubby yg katanya sedap.

Member kami makan popia dan air suam jer. Jaga badan. Hik hik. Tp aku tak snap la. Segan.

Tak lama pun lepak sbb dina buas sgt. Lg pun danish kt rumah kan. Rasa bersalah lak tinggal dia lama2.

4 ulasan:

Ummibatrisya berkata...

memang shopping yang paling hebat sungguh kat KL

sampai berus jamban pun beli :)

hebat, hebat!

nanti bila ke kelantan, mesti kena tanya KV kat mana tempat makan best-best

last trip to kelantan, ummi macam orang puasa, mak cik tak jumpa kedai makan yang best-best

sangat sedih sungguh :(

pB berkata...

ghumoh tok tuo hok tok jadi depae tu jah ...

atas sikit dari kubae kriae...Demit ....

kuang kuang kuang

KV berkata...

ummi,
hmmm sian lak dgr pengalaman ummi masa kt kb. Insyaallah nanti kv akan membantu.

Kak Da,
ahahaha..ada tok tuo tak jadi ko?

Mak Su berkata...

hot cili? saspennya nama kedai tu