Selasa, 7 April 2009

SINGGAH MUZIUM KEJAP

On da way nak pegi taman tamadun islam tu kami menyinggah lagi ke muzium negeri sbb hubby excited nak tunjukkan dina kapal terbang.

Mmg betul la. Anak dara dia tu mmg excited sungguh tgk kapal terbang.

Pas tu jalan2 sikit. Tgk ikan la, tgk kete raja la. Tgk kete kebal la. Haha. Santai sungguh. Tak masuk muzium pun sbb dulu dah masuk.








Kami pun menuju ke taman tamadun islam.

2 ulasan:

Ma_sUyinFiqah berkata...

kat area umah aku ni ada muzium, dah tiga tahun aku pindah sini..haram tak penah p walaup sekali pun. Nanti aku nak p lah tapi tunggu aku dapat lesen keta dan drive sendiri.

KV berkata...

ahahaha...sakan ko nunggu lesen yer. Harus lps ni merempit sokmo.