Khamis, 16 April 2009

SABUN SUSU KAMBING



Siapa pernah ada pengalaman pakai sabun susu kambing ni? Angkat tangan!

Aku tak pernah pakai, makanya aku tak tau. Hik hik

Sabun ni aku tolong beli kan untuk kawan. Dan kawan aku tu (opismate) beli kan utk wife dia. Dia pun tak tau apa kelebihannya.

Tp aku masih ragu2, betul kah susu kambing dlm sabun itu.

P/s: tak habis2 entry aku pasal sabun.

14 ulasan:

oren... berkata...

kalo nak tau betui ka ada susu kambing dlm tu, kena la ko ikut gi tmpt kilang sabun nih, tgk dia ada masukkan ke tidak susu kambing tuh..

rina berkata...

rasanya ada... tp dia campur sikit2 jelah kot. wangikan sabun susu kambing ni...

Zareda Norman berkata...

Duloooo ada jugak pakai sabun ni tapi tak tahan bau dia. Tapi agaknya dengan teknologi sedia ada ni mungkin baunya dah dipertingkatkan jadi wangi semerbak..

atty's berkata...

dulu ade pakai...tp tak tau camne..testimoni.nya sbb dah lama kan..

Ummibatrisya berkata...

akak pakai pencuci muka syurah, kononnya ada susu kambing

nak tahu ada ke tak susu kambing kena pi tanya tauke kilang dia

samada dia menipu atau kita yang tertipu :)

Tijah berkata...

kau minum susu jer la nok. bagus utk kesihatan. huhuhu

Ma_sUyinFiqah berkata...

aku penah pakai satu jenama mat saleh, kotak kaler biru pastu tulisan oren. Lupa dah nama dia. Ada jual kat Guardian. Tapi Guardian sini nan ado so aku stop pakai. Sangat mahal walopun kecik...tapi tahan berbulan. Sesuai dengan bajet yang ciput dan belanja berhemah dah lama aku stop pemakaiannya. Muka aku tak der masalah so bila tak pakai pun tak der masalah. Ada kwn yang introkan kat aku....muka dia memang jerawat pas dia pakai...muka licin tapi amik masa lama lah untuk licin tu. Bau dia tak terlalu wangi tapi sedap dihidu. Aku mula guna masa umo 23 tahun sampai umo aku 30 tahun. Hasilnya sangat memuaskan. Sabun ni sesuai untuk orang yang jerawat, jeragat dan sebagainya. Sekarang aku gunakan bedak baby johnson jer...tak der masalah nak dapatkan supply. Fuh...gila panjang nye komen.

~dARlee zURiS~ berkata...

zuris penah pakai dulu kak
jenis lain punya
yg kecik2 bentuk cam cengkerang ciput tuh
org ckp leh putihkan muka
kunun2 lah..
tp..takde apa2 pun
hehee...

Aku Bukan Bidadari berkata...

hi hi hi..kak kalo nk tau..cuba akak bau sabun tu ada bau kambeng tak?

Mak Su berkata...

wow! tak pernah terai sabun susu kambing, tapi org kata memang sesuai ngan kulit ek... :)

shuzana berkata...

susu tu ada bau kambing tak..? hihihi..

atie berkata...

pernah guna dulu...ok wangi takde lah bau kambing hihi..

~Eila @ Along~ berkata...

huhuhu..satu family eila guna sabun ni kecuali eila sebab kulit sensitif..abis gatal2..mak pakai ok plak...

Mama-Danish & Sarah berkata...

masa sekolah menengah dulu aku pernah guna sabun susu kambing. ok jer. yang paling aku suka losyen susu kambing. bau dia memang wangi.