Khamis, 23 April 2009

HAPPY BIRTHDAY TO ALIESYA

Malam td, kv n co menghadiri majlis harijadi anak dara lynna si aliesya. Kesian lynna kena handle majlis sensorang sbb hubby dia baru belayar. Kiranya dia ni superwoman gak la. Kagum aku.


Birthday girl wif mama.


Kv n co, istanakristal dan chiffon ungu (nama blog memasing).


Suami masing masing ditugaskan menjaga anak kecik masing2. Haha. Keluarga ajaib katanya.



Danish azran


Irdina maisarah


Menu yg sungguh lazat.


Yg bestnya , meja aku hanya family aku ngan sukma jer. Maknanya hanya empat org dewasa. Yg lain kekanak ribena. Sakit perut nak habiskan lauk pauk yg byk sekali. Meja lain mmg penuh org dewasa. Dgn dina yg lasak membuas tak hengat, lega aku bila tak campur ngan org lain.

Alhamdulillah kenyang. Tahun depan jemput lgi. Hik hik

Oh ya, lupa nak bitau. Dina meraung sakan sampai nak koyakkan (tanggalkan) baju dia. Takmo pakai dress. Tension aku. Dah lah lewat. Sbb janji 8.30. Jam 8.15 aku masih kat rumah. Tp oklah kami sampai majlis blom start. Sempat la nyanyi hepi besday. Dan kek nya sungguh sedap sekali.

10 ulasan:

Mama-Danish & Sarah berkata...

fuyooo.... makan pree mokcik kv. dok ajak kita pon!!!

edyan7 berkata...

cute nye dina pakai mask!!!!!... muahhsss...cium sket...

Mrs LVoe berkata...

happy belated birthday to aliesya.. ermm sedap yea mkan tu

Mama-Danish & Sarah berkata...

Dina..... cik ain ada bau kedai laaaaa. mama dah basuh belum dress cantik dina tuuuuu??? hahaha.......

Mas berkata...

Hui bestnya.....mesti meriah makanan. Tak ramai pun tak per janji meriah. Aku besday Nurin ari tu baru sambut kat Melaka, ada ramai orang. Klau kat sini...kitorg bertiga je lah.

De' Sal berkata...

amboi sedapnya makanan tu, terliur weh nengok ikan siakap tu.hepi besday to Aliesya....

KV berkata...

ain,
aku mmg cepat kalo makan free. Weh, baju dina baru rasmi tu. Punya lah meraung tak nak pakai dress. Tension aku. Baju sarah blom sampai ker?

edyan7,
lucu muka dia kan? Ahahaha. Mama dia pun sakan dok gelak.

sha,
hihi..makanan mmg sedap sungguh.

mas,
lynna jemput ramai gak. Dalam 7 table rasanya. Cuma table kami je 4 org dewasa.

kak sal,
mmg sedap sungguh.

my little family berkata...

KV, nmpaknya dah berjaya turunkan berat bdn tuh..nmpk slim dah dlm pic tu..hehe

pB berkata...

kat mana tu???

KV berkata...

MA,
jangan kamu tertipi dgn kamera trick. Ahaha. Turun 2kg je kak! Tension!!

Kak pB,
restoren four season, lundang.