Rabu, 22 April 2009

AUDIT LAGI

Add ImageHaru betul lah. Hari ni audit lagi. Tapi takde kena mengena ngan aku. Namun, tempias tetap aku rasai.

Dalam setahun, berapa kali ek kena audit? Haha..byk kali sungguh, sampai kan aku pun tak teringat. Namun, untuk kebaikan bersama kan. Harus lah di tempuhi.

Oh ya, aku dah dapat anjakan gaji semalam. So, dlm kepala asyik dok pikir nak shopping apa. Haha. Nanti2 lah.

12 ulasan:

cokolat berkata...

tang anjakan gaji yang perlu di highlight-kan tu... hohoho!!!

NONIE AZIZ berkata...

aku pun ari ni ada auditor nak datang...huhuhu..maks tak ske ok!!

atty's berkata...

tu yg besh..dpt anjakan gaji..leh berjimba..jimba..

kv selamat beraudit..

Mas berkata...

mak suka audit orang tapi bila orang audit mak...mak sangat tak suker okeh dan siap menyumpah lagi. Hehe masa tu baru tau...oo, camni agaknya orang rasa bila kena audit.

KV berkata...

cok,
now akak dh boleh pikir pasai anjakan gaji. Dh lps sesi audit. Haha

nonie,
mek pun tak ske. Haha

kakty,
hik hik..mcm2 plan nak beli nih.

mas,
ha..baru ko tau!!

Mama-Danish & Sarah berkata...

shopping sakan la kau lepas ni.

Aku Bukan Bidadari berkata...

hoh!! anjakan gaji
tahniah wohhh

~~ciklinn~~ berkata...

wah syokkk tu tanjakan gaji... leh banjer linn nanti..

izman berkata...

audit utk check and balance kerja kita, bagus jugak. tapi kalau selalu sgt, apa ke halnya?/

F A R Y N berkata...

shopping ehh...
tetiba nak buat baik ari ni...
marilah blanje...ahhahaha

aNIe berkata...

Heheh...gaji lom masuk lagi dah plan nak shopping ye...bestnya kalau bekerja & ade duit sendiri...hehehe

Pnut berkata...

ahhahah bestnya boleh shopping..
jangan lupa boh pic apa benda yang dishopping