Selasa, 14 April 2009

HADIAH BOWLING

Meks lupa lah nak kompang kat sini.

Tu ari kan mek main boling. Kaedahnya dapat nombot anam. Oke la sbb 6 dari 15 pasukan.

Walopun mek melongkang dan pitching ke laut bagai, tp kira oke lah kan.

Maknanya, setakpandai meks main pun, orang lain laaaagi tak pandai. Ahahahaha. AKsi riak di situ. Ampun kan aku.

abaikan brand baju jenama lain, tp plastik nya jenama lain. Sbb nya sibuk pilih kaler ngan saiz sampai dah bertukar plastik2 nya. Hihi

12 ulasan:

Mama-Danish & Sarah berkata...

aku memang tak pandai main boling. sentuh bola dia pun tak pernah. sebab aku sedar tangan aku ni jenis bengkok, sekali hayun bola tu bukan takat longkang je dia terjah, tapi terus masuk dalam parit ko.

Mrs LVoe berkata...

sha main bowling asyik masuk longkang je. hubby slalu gelak kan sha.. hampeh ;-)

:: HUSNA :: berkata...

husna pon boleh2 gitu jer main bowling.. longkang x miss punyer.. hihi

Ma_sUyinFiqah berkata...

aku tak pandai boling..baling pandai lah.Kalu boling asyik melongkang jer...jadi kalo ada 15 kumpulan aku mungkin nombot last dalam kumpulan itu.

Zareda Norman berkata...

rindunya nak melempor bola lagi...

kat opis ni tengah giler memboling.. kejap kejap ada tournament..

izman berkata...

malu nk ngaku aku main tahap raja longkang. dan beratahun dah tak main. wa....

Biarlah rahsia berkata...

kita pun br lepas tanding bowling br ni...slps dh 2 thn tak main kot...peringkat jabatan je laa...tp nasib baik jugak...sbb dpt no. 2..hehe..ni duk tunggu nk dpt hadiah laa ni.

Aku Bukan Bidadari berkata...

wah terror no nam!!

Mak Su berkata...

wow! tahniah! ada bakat ler tu.

cendawanintim berkata...

clap2 tuk meks....

kalu aku men boling, sure ke longkang!!

SUZIE APAI berkata...

dapat adiah best tu...

owh...terer heh...

KV berkata...

wahaha..bukan aku terer main, tapi org lain lagi tak pandai. Pas tu team aku kira lg pandai dari aku. Dapat cover. Hik hik