Khamis, 9 April 2009

DINA YANG KEHAMPAAN

Ari tu aku pi kota bharu. Nak ambik spek aku yg di baiki. Kesnya aku terpijak masa lps solat. Hancur berkecai.

Dlm perjalanan (wah) ke kedai spec tu, lalu stadium. Dina lak terpandang marry go round kat funfair stadium tu. Harus lah minah tu meroyan tak ingat.

Memula tu mmg kami wat dunno jer. Hik hik. Jahat betul. Tp my hubby, mmg dia lemah semangat sikit kalo ngan dina. Lps ambik spek, dia bawak jgk gi stadium. Kemain suka hati lah anak dara dia tu.

Dorang turun dua beranak tu jer dulu sbb abang terlena dlm kete. Terpaksa lah aku tunggu abang. Tp tunggu lama2 aku pun naik boring gak. Harus aku nak meronda sama. Haha. Abang bangun dgn mood yg kureng. Tp tetap jugak ikut aku ronda funfair. Terpaksa kan. Tp baru jer nak start ronda, angin kencang giler. Kepala ribut dah mai!! Kami bergegas lari masuk kete. Takut woo. Cepat2 hubby keluarkan kete dr carpark nak cari tempat lbh selamat.

Dina lak terpisat pisat terkejut. Haha. Hampa nak ronda funfair.




Yang penting, selamat duit aku. Hihi

10 ulasan:

arianna adrizal berkata...

ewah~
statement last tu mmg tau ;p

sya berkata...

Ha ha ... emak punya ayat akhir tu pengakuan maut tu... ha ha ha

Ma_sUyinFiqah berkata...

KV: Aku suka ayat last iteww, tapi lagi best kalu ko tambah duitmu duitku, duitku tetap duitku.

Mama-Danish & Sarah berkata...

KV, KITA PUNYA PERSAMAAN. SAYA BARU TERPERASAN ANAK2 KITA PUNYA NAMA YANG HAMPIR SAMA. ANAK SULUNG LELAKI BERNAMA DANISH DAN ANAK KEDUA PEREMPUAN BERNAMA MAISARAH. BOLEH KAWAN NIH, GIVE ME FIVE.

AppleB berkata...

ahhahahaahahah ko memang kejam.

ribut tu alasan je tu kan!

atty's berkata...

wakakka..ayat last..tu..hehe..
skrg angin mmg ribut je sokmo,,

KV berkata...

anne,
kih kih kih

sya,
statement berani mati kak.;P

mas,
harus duit abah nya. Hahaha

mama danish & sarah,
weh, ye lah. Hampir sama kan? Boleh geng ni!!

appleB,
Noks, mmg ribut angin kuat giler. Panik aku tau. Percaya lah. Hik hik

kakty,
a'a, loni la;o ptg mesti hujan dan berangin.

bat berkata...

hehe tapikan setakat gi funfair nyah pakai 10 hengget jerklah tuk bebudak kans.. sabo jeler...

KV berkata...

bat,
hehe..10 hengget pun duit nok. Blom beli belon, kacang jagung bagai. Wakaka. Tu blom lagi mak dorang membeli. :P

Zareda Norman berkata...

Puhhh selamat kena.. heheh boleh simpan untuk beli wedges baru