Khamis, 9 April 2009

SETELAH SEKIAN LAMA MENCARI

Akhirnya aku beli gak sepasang weges cap boya. setelah sekian lama aku mencari.

Aku suka sembon*a yg dok ada tu, tp dia punya alas kaki tu dah tertanggal kulit dah. Jadik mcm rumah cat terkopek kopek. Gitu lah kaedahnya. Sungguh malu untuk di bawa masuk ke dalam majlis.

Makanya misi mencari weges bermula namun tak kujumpai yg sesuai. Sesuai dari segi rege dan pesen. Hihi.

Letih aku tau. Last2 beli dulu yg ni. Sakit mata dah aku dok pandang weges lama yg 'lokoh' cat tu. Hihi




p/s: abaikan kegemukan kaki aku. Huhu
p/s/s: aku dh order weges cap len* yg rege 30 hengget. Murah banget. Tp comel. Nantikan kemunculannya.

15 ulasan:

Ma_sUyinFiqah berkata...

aku tak suka pakai weges, bunyik kletak kletuk....aku ada sepasang tapi tak sanggup memakai disebabkan cara jalan aku yg cam incredible hulk itu. Kalo jalan sopan catwalk sesuwai lah kot. mana ada kaki ko gemuk? elok jer aku nengok.

shuzana berkata...

kalau pakai kasut tu kat sini..alamak kesejukan le kaki..hehehe

atie berkata...

cantik...cap boyo tuh...hihi.TQ singgah blog kita

Ms Minnie berkata...

wah.. lawanya... tapikan... saya tak tau nama dia weges... hehehhe... kuno kan saya????

kakLuna berkata...

ingatkan ko suke kasut Vincci hehe

cokolat berkata...

cantek..
cap buaya kaler cokolat!
:)

Mrs LVoe berkata...

mst comfy kan sis? sha prefer wedges xde la kaki penat sgt ;-)

atty's berkata...

wah lawanya wedges mu itu kv..seksi kaki mu jugak..

Tijah berkata...

cap buaya? haaa...cam periuk plak yer? tapi aku pun sokak wejes tu...

Mummy Dasy berkata...

lawa...

Mrs. Hasanif berkata...

aduss KV jeles nih..kite pun lama dah teringin wedges cap buaya nih..

jane_doe3328 berkata...

Me suka wedges tapik hubby tak bagi beli

Tak ingat dah pebende alasan tak masuk dek akal dier tuh but cam sebab design ker hapa entah

i.am.belle berkata...

wah comeiinya kaki kamu KV. wedges tu beb! aku sendiri tak reti pakai wedges. hahahahaha

mNa berkata...

ehh..cam kete baru je..da beli kete x bagitau ekk

Mama-Danish & Sarah berkata...

lawa la kv. kaki dan kasutmu iteww.