Khamis, 12 Mac 2009

TENGOK KAPAL TERBANG

Dah dpt idea nak gi tgk kapal terbang tu, kami pun menuju ke pengkalan chepa. Airport kota bharu. Semata mata nak tgk kapal terbang landing dan berlepas. Besar betul kerjaan. Huhu.

Danish mmg excited giler. Siap ajak lepak dlm kfc lagik. Nak tgk secara lbh dekat.

Abih tu, takkan nak lepak je kut. Harus ler mengorder sesambil lepak tgk kapal terbang tu kan.

Aku pi order jom jimat. Wah, bagus gak boikot ni. Mekdi ngan kehepsi murah ler.




Lps makan, turun cepat2 sbb danish nak tgk kapal terbang berlepas lak. Haha. Dina punya lah terlopong mulut. Ternganga kekaguman. Ahahaha. Kesian anak2 aku darat kapal terbang.

Dlm kete masa balik tu, punya lah bising menceceh (dlm bahasa dia sendiri) pasa kapal terbang. Siap wat gaya ngan tgn kapal terbang berlepas tu. Haha.

16 ulasan:

Zareda Norman berkata...

KV

rajin sungguh melayan anak anak yer.. bagus gitu sebab lagi banyak bebudak ni explore lagi banyak pengetahuan dia dapat..

oren... berkata...

bila tgk gambaq last tu, teringat yg aku pun dh besa sampai situ...hihihi...

Mummy Dasy berkata...

alahai...rajinnye akak melayan anak² berjalan²

Ma_sUyinFiqah berkata...

aku dah tingin kehepsi tu tapi si Nurin asik cakap tak bole makan...teh ef ci tu bom abg kat arab tu. Ekeke aku ler yang ngajor dia.

KV berkata...

kak zar,
kalo hari cuti mmg kami suka jln2. Tapi dekat2 je lah. Suka aktiviti ngan anak2.

oren,
wahaha..harus ko dah sampai situ kan?

dasy,
kv n co ni mmg kaki jalan. Hihi

mas,
wahahaha. Aku tak ajar anak gitu sbb anak aku bukan penggemar kfcke, mekdi ke. Dorang akan makan apa yg kami makan. Tu pun kalo berselera. Kalo tak, sepah2 je lah.

bat berkata...

tak apa suh dier rajin2 belajar jadi pilot kang bulih bawak KV naik satu ari nanti... Aminnn

Sastri berkata...

dulu masa sas adik-beradik masih kecik, ayah rajin la bawak kami ke tepi landasan, nengok kapalterbang berlepas dan mendarat... tapi takde la dibelanja kfc tu... huhuhu... nengok dari tepi jalan je maaa... tak masuk pun lapangan terbang tu... huhuhu...

aNIe berkata...

Tabik kat KV & suami yang rajin betul melayan anak2...

Ms Minnie berkata...

wah.. best la budak-budak tu... selain dapat tgk kapal terbang.... dapat makan kfc lagi...

HappyIrfa berkata...

SALAM KV..
haa..bolehlah blanja kami kepci sabtu ni. tunggu aku turun kat epot kalau free.kalau x free kita dating masa aku nak balik hari selasa ye (itupun kalau sudi)..

Mak Su berkata...

maksu pun kagum giler kalu tgk kapalterbang berlepas ker, passby kat awan dan ternampak ker.. mesti ala ala nak bye bye jugak . oops!

Jasfyra berkata...

lps ni leh bwk anak2 naik kapal terbang lak :)

NONIE AZIZ berkata...

ni sah laki bini ada taik lalat kat kaki tu yang suka jalan tu...hahaha

atty's berkata...

bagus jugak idea kv nie..
nanti nak bawa fir tgk aeroplane..ler..

cendawanintim berkata...

jangan malam tu tido pon ngigau kapal terbang udah!!

Ummibatrisya berkata...

jangan kata budak-budak,

ummi pun kagum :)