Ahad, 8 Mac 2009

TAG TIG TUG

Zura sungguh gatal telah mengetag aku. huhu.

Tak puas tinggal pesan kat shout box, siap message offline lagi. Sakan ko ek zura.

Takpe, demi semangat kenkawanan aku buat ler.

Here’s a chance to see how well you really know your husband/boyfriend/lover. Cut, paste and fill in the answers, then shoot, you know what to do. The real challenge is to send it to your husband/boyfriend/lover to see how right you really are.



1. He’s sitting in front of the TV, what is on the screen?Anything that on-air right that time.
Semua mekanikal things. Gajet2 baru. Machinery. Engineering.
Danish turut sama join dia. Aku yg boring.


2. You’re out to eat; what kind of dressing does he get on his salad?
Thousand island.


3. What’s one food he doesn’t like?
Semua yg bersantan.

4. You go out to eat and have a drink. What does he order?
nasi goreng dan ice lemon tea.


5. Where did he go to high school?
Melor high school


6. What size shoes does he wear?
8 or 9 (ikut patent kasut)


7. If he was to collect anything, what would it be?
Takde.

8. What is his favorite type of sandwich?
Semua dia makan kut kecuali sandwich telur. (agak je tu)

9. What would this person eat every day if he could?
nasi berlauk atau mihun goreng putih kalo weekend

10. What is his favorite cereal?
Dia tak makan kut (org kampung tak biasa makan)

11. What would he never wear?
Jeans. Aku pun tatau napa. Tp masa study dlu pakai gak. Now selesa pakai khakis. Tak rock sungguh!

12. What is his favorite sports team?
Dia kurang minat football. So mmg taktau sgt. Kalo racing mmg sanggup berjaga malam.


13. Who did he vote for?
Entah lah. Undi adalah rahsia. Kalo vote bintang realiti jauh sekali. Hihi

14. Who is his best friend?
Lps kawen ni hanya aku kut (bini dia) Hahaha
Ada gak time2 raya or cuti2 dia kluar lepak ngan kawan2 lama. Old skool.

15. What is something you do that he wishes you wouldn’t do?
Suka marah2. Hihi.

16. What is his heritage?
Entah. Melayu kelate asli lah kut.


17. What is his favourite colour?
dark blue


18. What is his habit?
mendengus. Sbb hidung tersumbat sokmo. Resdung teruk gak dia ni.

19. What is he proud of?
achieve hidup dia. Dan senang kan anak bini dia. Aku pun turut bangga ngan usaha dia.

20. Lastly, do you think he will read this?
Of course!!

aku nak seksa;
1. Faryn (nak tau pasal pakwe dia)Hik hik
2. Diva belle (sbb dia kakak parin)
3. Hakue eryn (sibuk sgt ngan ptptn dia tuh, jawab ni dl)
4. Farah (kesian dia dok kat perantauan) eh, ada kena mengena ke ni. Hik hik
5. Nanonano (sibuk aku nak kacau dia yg tgh bizi wat persiapan) Apakah????

Okeh, jawab jgn tak jawab!!

4 ulasan:

F A R Y N berkata...

akak,harap maklum..
sila tag aku lainkali...
sbb aku takde pakwe...
hahahahahaha...
kalau nak tgk aku jawab,ko tlg la carikan bf yer kak...hehehehhe

KV berkata...

faryn,
eleh, tak nak ngaku yer!!
Tak kira, buat jugak!!

i.am.belle berkata...

hakak KV, kau saje je nak dera aku. cis!

yelah nanti aku buat, tag syima pun belum buat lagi ni. adeh!

Farah Aminuddin berkata...

dh buat dh kt sini

http://sayangfarah.blogspot.com/2009/03/fiance.html

hehe