Ahad, 8 Mac 2009

BUKIT KELUANG

Ptg jumaat lps, kv n co pegi ke terengganu.

Wah, bunyi cam jauh kan. Padahal dekat sempadan jek. Besut. Kami gi Bukit Keluang.

Dedulu, jaman bercinta, slalu lah pi sini. Hiks. Gatai. Tp lani dah anak dua baru nak pi lagi.

Byk dh berubah. Tp gua2 batu tu still dok ada kat situ lah. Before tu singgah beli satar. Otak2 takde jual kat makcik tu. Aku ingat nak beli kopok lekor yg dah goreng. Tapi q nya masyaallah. Lain kali lah.

Korang layan gambar je lah,k.



















7 ulasan:

cendawanintim berkata...

nok, pesal ko tak langsung terus ke bando kt??

KV berkata...

cuni,
sakan ko ek? Jauh tu. Makan sejam lbh lagik. Nanti lah. Kalo nak pi bandor kena set pagi2. Hik2

cokolat berkata...

bestnyer!!!!
kalo kat kl ni batu caves je lah yang ado.. tu pun takkan nak masok lak kan?

KV berkata...

cok,
kah3x. Kalo alu, batu caves pun tatap masuk blog sbb tadek kt kampung sendirik. Hihik

pB berkata...

Salam KV

kak pB pernoh skali camping di Bukit Keluae ini.

Macae macae bendo hok kito dengar n kelih ....

Tok termasuk hok sero seriiiiaaaa.

Mungkin sebab hok dok camping tu budok budok silat gayung , tu hok mahgi sajo sajo nok uji .....


tapi ingat pah kor hari ni ...

Ungku Nor berkata...

wiii..seb baik sempat masuk arini..ihikss.

aaa..mengimbau kenangan indah taim deting la pulak daahhh..;p

KV berkata...

kak pb-kv sokmo kjp2 jh. Tk rajin camping bagai. Tok tahu sgt crito. Kak ungku-en3 lps2 ni ada tpt dating kami tau. Haha