Rabu, 25 Mac 2009

JOM SAHUT CABARAN



Baru aku paham setelah dgr radio masa balik keje semalam. Haha. Eh, radio apa ek, lupa. Kalo tak sinar, era. Kalo tak era suria. Tiga tu jek. Lagi pun suara dj aku tak cam sgt lah sekarang. DJ baru agaknya. Ntah. Ops, terpesong tajuk.

Aku ingatkan kempen bergelap ni tutup semua suis. Rupanya, tak perlu tutup semua suis. Cuma tutup suis yg tidak diperlukan. Jimat menjimat gitu kaedahnya. Buka yg penting2 sajork.

Ok uols, let's sahut cabaran menutup suis2 yg tak penting selama sejam. Jgn lupa tarikhnya okeh.

6 ulasan:

Zareda Norman berkata...

Joms... selain jimat eletrik dan selamatkan bumi, kita juga selamatkan poket

rina berkata...

ooo itu macam ka...

HappyIrfa berkata...

aku pun baru dengar radio semalam.
sblm tu aku terpikir gak,kalau satu dunia tutup lampu apa jd ngan airport?camner kapal nak landing tanpa lampu kat run away

atty's berkata...

selamatkan dunia..

KV berkata...

kak zar,
a'a, jom kita sahut cabaran.

rina,
kv pun baru tau semalam.

irfa,
tu la, pening aku. Seb baik terdengar dlm radio.

kty,
selamatkan lah.

- tety - berkata...

kol 8.30 - 9.30 sabtu ni kompem rumah ku gelap gelemak... huhuhu kiotng ada wedding dinner mlm tuh....