Rabu, 25 Mac 2009

TAG TIG TUG

Dak eryn telah pedajal aku. Ooo..balas dendam ko yek. Takpe, demi semangat kenkawanan, aku buat lah jugak. Hehe

title: HaJaT a.kA. wIsHLIsT

The rules are:
1. Make a list of what you want on your birthday (wah, besday aku bulan 11, lambat lagi tapi takpe)
2. The list should be 10 numbers (umang aii, masak aku nak pikir)
3. Give it to 10 frens of yours? (ahahaha, masak gak nak pikir sapa aku nak pedajal pulak)


1. Aku nak kasut (spesifik wedges) satu almari. Sebab walopun aku sibuk mengejar anak2 tp aku maintan bergaya. Wakaka. Kat kota bharu takdak wedges yg gojes. Huduh2 semua. Uwaaa

2. Aku nak henbeg satu almari. Nak yg comel2, lawa2. Kat kota bharu jugak takdak pilihan yg best2. Huduh2.

3. Aku nak jeans levis. Aku punya dedulu semua tak muat dh. Dah bersaiz gajah kan. Dapat selai pun cukup lah dulu.

4. Aku nak taman yang ada kolam ikan koi, gazebo, air pancut supaya ptg2 aku boleh lepak teman anak2 main kat laman. Oh, nyaman nya.Aku nak pokok bunga orkid byk2. Nak penuh kan pegola aku.

5. Aku nak baju or blouse yg lawa2. Nak satu lemari jugak. Byk ah satu lemari. Hik hik

6. Aku nak henfon baru dgn no baru. Henfon yg ada ni takleh tukar sbb takut nanti tak dpat access internet free. Henfon aku skrg ni dorang silap setting kut.

7. Aku nak oven microvawe supaya bila aku rajin nak belajar wat kek ke apa ke, senang. Ni nak belajar wat tapi oven lak takde, terbantut niat aku.

8. Aku nak mini lappy. SEnang aku nak bawak ke sana ke mari buh dlm henbeg jer. Ni mcm cikgu lak aku dok bimbit beg lap tpo ke hulu ke hilir. Lagi pun mini lappy tu comel. Dan kiyut.

9. Aku nak kete mercedes A170. Wakaka. Giler punya wish list. Nak gantikan kete kancil buruk aku tu. Huhu. Sedih uols.

10. Aku nak lasik mata supaya aku tak yah pakai spec atau CL. Nanti senang aku nak bergaya ngan kaca mata hitam yg vouge2 tu.


Aku tak nak tag sapa2 sbb malas nak link. Hik hik. Selamat korang kan?

update: Harap maaf kalo ada yg salah faham. Ini setakat permainan tag okeh. Dah tajuk wishlist kan, harus angan2 tak sudah. Makanya, dgn angan2 tak yah bayar ni, harus aku merapu sakan. I'm soriiiii.

9 ulasan:

Jasfyra berkata...

kalo le jd kenyataan wish list ko tuh, wedges ngan henbag tu bak mai sikit ke aku eh..kakakaa

Pnut berkata...

wish no.4 tu samalah macam wish saya...

bat berkata...

takpa verangans free bebs.. mana nak tau kang jadi kenyataan giteww

De' Sal berkata...

nape plak cakap kota bharu camtu, tak best la....ni ore kota bharu tau...terasa ni hu hu...

Zareda Norman berkata...

umang aih.. 10 hajat tu sungguh hebat.. hehhehe

tak pe berangan bukan kena bayar pung.. KV tak moh round uerope?, mana tahu bleh intai intai hand bag LV yang bes bes..

oren... berkata...

hoho..aku pun ada angan2 nk tukar keta..tapi tidak lah sampai merc tu..makcik miskin yerr..

KV berkata...

zura,
okeh, ko doa kan wish list aku termakbul. Hik hik

pnut,
wah, ye ke? Ahahaha

bats,
berangan free tu. Tak yah bayar.

de'sal,
wakakaka..org kota bharu terasa hati lak, i'm sorrryyyy!!

kak zar,
hik hi..tu nanti jadik jutawan. Harus pi beli lv kt sinun. Ahaha. Angan2 tak sedar diri nih.

oren,
dah nama angan2. Angan2 tak yah bayar. Hihi. Tu yg sakan aku angan2.

Alinlai berkata...

semua 1 lemari :) layannnnnnnnnnnn

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

mahal tu nk buat lasik..