Isnin, 16 Mac 2009

APA YANG AKU BELI KAT BUNDLE HARI INI???

Aku kan pengikut tegar bundle. Tapi kawan aku lg tegar. Aku kalo kawan tak ajak, mmg aku tak pegi lah sorang2. Hubby aku lak jenis malas dok belengas kt bundle. Hehe


Lunch hour tadi aku pi merayau kt bundle yg biasa aku pegi tu.

Maka dapat lah;

kasut kaler oren ni. Saiz 1 atau 13. Dina kecik lg. Danish takkan nak pakai kut kaler oren. Simpan je lah wat koleksi. Harga nya 4 hengget.


Aku gak beli menda ni sekor. Haha. Padahal selalu jumpa tapi aku wat tak layan. Ari ni tertarik lah nak beli untuk dina. Aku tatau barbie ke apa sbb takdak tulis. Tp keluaran mattel yg nyatanya. Masa jumpa tu mmg tak pakai baju budak ni. Gatal sungguh. Tp ada org2 baik hati tolong aku cari kan baju dia. Jumpa top satu, dress satu. Jadi lah dari tak pakai baju kan. Jumpa gak beg dua ketul. Harga nya 1 hengget jer.


Ada gak benda lain yg aku beli, tp malas nak tempek. Benda biasa2 jer. Modal hari ni 10 hengget jer.;)

10 ulasan:

Ms Minnie berkata...

salam kak kv... wah.. sooooppppiiiinnnnn.... murah gile.....

Zareda Norman berkata...

KV

ala jual pada kak zar ler kasut oren tu. Ika pakai saiz 13.. lagipun by the time Dina boleh pakai.. dah out of fashion nokss..

ehhehe gigih meracun KV supaya jual kasut nih...

KV berkata...

minnie,
hihi..sbb tu kv minat bundle.

kak zar,
berkenan ker? Kalo akak berkenan nanti ym kv (bandito_danish@yahoo.com)

Zareda Norman berkata...

yeay yeay nanti kita YM ek

i.am.belle berkata...

orennya mak ngah. nasib baik budak yg pakai kalau mak budak? oh bikin aku konfius xD

aNIe berkata...

KV....cantiknya kasut oren tu...heheheh...

Murah2 barang kat sana...berbaloi membelinya...

SUZIE APAI berkata...

saya dok penoh ader peluang nok g bundle..mcm best je tgk!

KV berkata...

kak zar,
a'a, nanti kita ym ok. ;)

belle,
kalu kasut mak budak harus aku tak beli dah. Wakaka

kak Anie,
murah tu mmg la murah, tp nak mendapatkannya tu yg susah.

suzie,
hihi..kalo jenis yg tak kisah mmg syok layan bundle ni.

risanur berkata...

salam kak kv,
cam best je bundle ni yea...kedai bundle ni kat mane yea??

a.k.a lollipop berkata...

salam kenal..

best nyer pergi kedai bundle..hehehe..dulu masa keje kat johor selalu gak terjah kedai bundle nih..kat kl nih jauhlah nak pegi.. =)