Isnin, 16 Februari 2009

TAHNIAH BUAT SYIDAH N KAMAL

10 feb, aku terima sms from syidah kawan aku sama2 belajar kt johor dulu. Kami satu daerah kelahiran. Dia bagitau yg dia selamat melahirkan baby boy jam 11 pg. Wah, teruja aku.

Ekceli dh 2 minggu syidah kt kampung. Dia stand by awal sbb anak sulung dia dulu lahir awal 2 minggu. Tup2 yg ni lahir lewat lak.

Mikirkan dia masih lg kt spital, aku terus ngajak hubby singgah time balik keje. Karang syidah dh balik rumah mak dia berkurun entah bila aku nak sampai kan. Hik hik.

Alhamdulillah syidah ok. Tadek apa2 komplikasi. Kami pun berborak cam biasa. Tak pernah habis cerita.


Baby boy. Belum decide lg nak taruk nama aa. Comel kan? Putih gebu jek.






Si abang, alif iskandar yg syg2 jeles ngan adik. Kecoh ajak mama balik.


Kamal husband syidah. Kamal ni satu kelas gak ngan kita org dlu. Pemalu sgt dulu ni. Tup2 lps abih diploma terus kawan ngan syidah. Tetiba jek. Jodoh kan.



Kami. Sori gambar gelap dan malap.






new born tag.



Tahniah untuk syidah n kamal. Buat syidah, selamat menempuh tempoh berpantang yg amat 'menyiksakan'. Haha

7 ulasan:

Zareda Norman berkata...

besnyer new born baby...

comel..

MasNurin berkata...

Masa dalam pantang tu kekadang risau sebab bole ke badan maintain atau akan jadi besar dari dulu. Comelnya baby syidah dan kamal tu.

Alinlai berkata...

:) tahniah syidah [mcm kenal ke ke ke] ehhh best pe berpantang... ada org tlg jaga makan... lepas tu bleh relax2 ke ke ke

NONIE AZIZ berkata...

bilala aku nak dapat baby boy????

sya berkata...

Tahniah.. comelnya baby baru lahir.. geram sungguh.. rasa nak picit2

KV berkata...

kak zar,
mmg comel baby dia.

mas,
aku boring giler time pantang. Tak tau le.

alin,
alahai...mmg kv tak suka time pantang. Tatau napa.

nonie,
insyaallah. Ko usaha gigih skit. Hihi

kak sya,
mesti pipi jadik sasaran

Mak Su berkata...

tahniah Syidah :)

wow! merah jer tengok pipi dia.. so fresh.