Selasa, 17 Februari 2009

DIET KU HANCUR

Semalam, aku gi byr instalment kete kancil kat A*bank.

Pastu singgah nak makan kt kb mall. Terlintas dpn resepi rahsia, terus terasa nak makan spageti. Hik hik. Makanya, kami pun makan menu set resepi rahsia la. Mudah nak order katanya.

Spageti ni aku yg punya, bukan man belon yg punya taw!



Ayam grill sos blek peper ni hubby aku yg punya. Dia mana leh makan spageti bagai. Muak. So, makan ayam ngan nasik lah.


Minuman. Ice lemon tea katanya.


kedai resepi rahsia.


Wah, teringin aku nak makan karipap dia lah. Nanti nak try la. Semalam penuh sgt perut aku. Byk tul portion dia. Tak abih aku makan.

p/s: aku termimpi mimpi hp mini lappy lah. Lambat nya hubby nak belikan. Huhu

27 ulasan:

Farah Aminuddin berkata...

suke mkn tomyam kung SR hehe

Aku Bukan Bidadari berkata...

as long bukan nasi, akk still in the track hi hi hi hi..

bat berkata...

alah sekali sekals KV...

meks suker lasagna with air kasturi dier huhu....

Zareda Norman berkata...

kak zar suka makan tomyam kong jugak..

mNa berkata...

spageti tu my fevret..memang kalau g makan kat resepi rahsia tuh..itu la yang ku pesan..spageti bolognese n ice lemon tea..kekeke..mcm tadak menu lain dahh

cendawanintim berkata...

lama plak tak menjenguk SR...

rindu ngan brownies kat situ...huhuhuhu

MasNurin berkata...

Huhuhu rindu ler nak makan spegeti bolognaise resepi rahsia tu. Aku kena p kedah baru bley makan.

izman berkata...

nampak menyelerakan. sesekali makan diet tak kacau...he.3x

KV berkata...

farah,
akak pun suka gak. Hihi

tiara,
wah, masih on track yer. yahuu!!

bat,
mesti nak kena try ni. Bulan depan lak pulak. Hihi

kak zar,
wah ramai penggemar tom yam kong ni. Hihi

cuni,
aku nak try chicken pie ngan karipap dia.

mas,
hihi..mcm takde benda lain kan.

masnurin,
ahahah..sian ko. Siap kena pi kedah bagai tu.

izman,
hehe..tak kacau eh?

Tijah berkata...

kau suka makan benda2 berdosa ni kan?? err..aku nak pegi la jugak lunch ni karang...

Ungku Nor berkata...

teringat makan2 dengan PIAH aritu..hehehe gilo akak setengah hari!!

KV berkata...

tijah,
mek tak bersalah. Hahahah

kak unibers,
seb baik 1/2 hari jer.

sya berkata...

Kak sya aritu celebrate bd arif kat sini gak tapi masa tu ada offer beef stew.. mengancam sungguh sedapnya

SUZIE APAI berkata...

sedaappppppnyer......tapi sedap makan nasi+budu lagih rasanyer...

hehehhe..skli skala ubah selera..amat bagus skali! makan smpi boyot!

atty's berkata...

nak spaggeti gak

NONIE AZIZ berkata...

aku suka tom yam kung dia sodap...psttt...mimipi mu itew amats material occay...

haslina berkata...

sekali sekala...ok jea tu..

Jasfyra berkata...

spageti kt resipi rahsia tuh sgt kebabom kan kv...i like jugak..huhuhuu

- tety - berkata...

kt kb mall ada jual kek ben 10 yg 1 slice tu dok?? huhu sini x jmpa lg yg ada 1 slice tuh sume kena beli yg beso nye....

KV berkata...

suzie apai,
akak tgh diet dik. Kena tahan nasik ngan budu buat sementara. Huhu.

kak sya,
oh ye ke? Tak pernah merasa beef stew. Terliur nyoh!!!

kty,
jom pi SR!

nonie,
mimpi aku mmg material sokmo nok!! Hehe

haslina,
ye lah, harapnya sekali sekala lah.

zura,
hahah..kebabaom tu!

Tety,
tak perasan lak. Rasanya jual sebijik jgk kut. Nanti kv try intai. Hihi

Sastri berkata...

cornish pie dia sedap kak... yang rupa macam dinosaur sikit tu... ha... tu salah satu sas nye fave tu... keskeskes... tapi yang tak miss resepi rahsia, sas mesti makan vietnamese beef noodle tu...

kakpiah berkata...

sedapkan spegetik tuu?
akak sker!! akak sker!!!

kakpiah berkata...

psst satu lagik.. jgn cayo ckp kak ungku.. dio gilo satu ari suntok ari tu.. wakakaka!!!
wa link kan blog lu bleh?? *tetiba jiwa rawk merasokk*

Alinlai berkata...

baru lunch kat situ hari ni... yummy... :)

AppleB berkata...

*kuis2 kaki kat tanah sambil menitik airmata*

huuhhuuhuhuh sini nan ado SR. ulu sangat kan.

aNIe berkata...

KV...akak tak pernah lagi pergi makan2 di resepi rahsia...cuma beli kek dia aje...

KV berkata...

sas,
ahahahah..akak nak gelak dulu. Menatang tu la yg akak kata karipap tu. Sebijik macam dinasor. Huhu. Malu ai tau.

piah,
woh, satu hari kak unibers tu gilo yek?
wa link lu dah!! Rawk!!

alin,
sedap kan.

apple,
huhu..sian plk kt ko noks.

kak anie,
cer akak pi try, mana lah tau jadik kempunan sokmo. Ahahaha