Isnin, 19 Januari 2009

LAMAN KU KOSONG

Pegola aku dah ada bunga sket.






Tapi tak cukup dawai penggangtung pulak. Nak kena pegi nurseri ni.




Cer tgk laman aku, kosong jer kan. Rumput pun takdak. Angan2 nak tanam rumput karpet je. Rumput mutiara susah nak jumpa. Aku pun tak pernah tgk. Hik hik.

Masalahnya rumput karpet pun blom gi pow kt rumah akak aku nun.




Bila ntah nak balik kampung.

12 ulasan:

Biarlah rahsia berkata...

cantik laa rumah kv...
Rumah k.bie tk nmpk rupa lg...
hr tu pegi cameron tak pow pokok bunga ker?

KV berkata...

kak bie,
masa gi cameron tu mmg tak sempat nak pow bunga. Haha. Beli pun ala kadar jea.
Cuma masa brenti kt lereng bukit tu byk gak kutip orkid liar dan bunga periuk kera. Semua dh subur2. Ada yg dh berbunga. Hiks...hepi nya.

Ungku Nor berkata...

rock garden yang ada jematan batu suma tu tanak buat ke?
laman awak luas..bestnya kalo buat kolam ikan koi.
mesti hari2 dina ralit swimming dgn ikan koi..ehehehe

KV berkata...

kak unibers.
semua teringin kak. Tp apa2 hal, kena siap kan pagar dulu. Pastu tgk bajet. Hahaha

bat berkata...

KV, wahhh laman luasnya.. kalau buat kolam besh tuh...

CRAZY BEAUTIFUL88 berkata...

cantiknyer rumah kv, teringin nak ader umah cam gini

oren... berkata...

besornya umah kv..

atty's berkata...

canteknya rumah kv

KV berkata...

bat,
ko kan tau tanah kt kampung cemana. Biasa lah gitu.

crazy beautiful,
alahai..rumah kampung jer.

oren,
takde lah besar mana. Sedang elok ngan kami jer. Syukur alhamdulillah.

atty,
cantik ker? Tq.;)

CuTeMiUt78 berkata...

wah.. cantik ler rumah KV... skke tgk design rumah cam tu.. teringin gak nak buat rumah cam tu..

~~ciklinn~~ berkata...

wah syiokknyer tgok rumah KV... huhuhhu aman damai..besar lak tu..

mesti cantikk kalau penuh bunga kan..

mummysyafie berkata...

wow..cantik umah. kiter suka pattern rumah macam ni