Ahad, 25 Januari 2009

HEPI HOLIDAY UOLS!!

Hiks...aku masih di sini. Kat ofis.

Cam seram lak sbb org lain semua cuti. Tinggal 2-3 kerat jerk.

Tp tadi kluar kjp gi pjbt tanah kota bharu. Punya lah hazab jem. Sumbat lemok kata cendawan intim. Asal cuti jerk jem, asal jem jerk cuti. Sungguh sakit jiwa.

Park kete dpn pdg hoki, menapak ke pjbt tanah. Rasa nak muntah aku kepenatan. Nampak sgt byk kolestrol dalam badan.

Benornya meneman kan hubby. Ari tu kan ada org nak beli tanah dia. Dia pun dpt tanah tu dr nenek. Nenek plk dpt dr arwah kakak dia yg takde anak. So dok pikir2 sbb tanah tu nama byk sgt, dan ahli dlm tanah tu pun byk yg bermasalah. Contohnya, dlm geran sikit je bahagian tp kt realiti takluknya banyak. Susah lah. Malas nak bergaduh satu kampung lak. So, pakat ngan atuk sedara dan pak sepupu (2 org). Dorang tolak ke pembeli lain yg berminat. Alhamdulillah dapat jugak selesai hari ni.

Oh ya, masa lalu nak masuk ofis tu, mmg byk kenduri kendara sana sini. Ramainya org kawen. Bas pun berpusu pusu memasuki kota bharu. Makanya makin bertambah lah jem. Haru betul lah.

Aku ni dok angan2, bestnya besok kan cuti dua hari. Kalo lah leh gi jalan ke mana mana. Terengganu ke. Tido kt sana 1 mlm. Tp non ado. Tidak dipersetujui sang suami. Kete tak mengizinkan katanya. Risau kut masalah karang susah plk. Dah lah ngan anak2. Makanya ku pendam kan sahaja hasrat itew. Nak balik kampung pun anak2 buah tak balik. kakak aku pun sibuk pulun meniaga musim2 cuti ni. Tadek org. Owh, boring nya!!!

Ok lah, aku just nak ucapkan selamat bercuti kepada semua. Byk blog yg tak aktif dah nampaknya. Sekolah pun ada yg tutup seminggu. Makan limau tu beringat ingat lah yer. Hehe. Jgn hilang suara sudah.

Babai!!!

7 ulasan:

Biarlah rahsia berkata...

k.bie pun keje hr ni..
boring jea...

cendawanintim berkata...

nok, aku pon kelijaaaaaaaaaa..uwaaaaaaaa!!!

teganu lagi jem ssumbat lemok!

aNIe berkata...

KV...kitorang adik beradik pun ada tanah kat kampung yang banyak nama...so rasanya nak jual je tanah tu...pastu bagi2kan duit tu sama rata...

Shumierain berkata...

Salam,
SUMBAT LEMOK..bole la guna word ni pas ni

haslina berkata...

keja ek...selamat bekerja..

~~ciklinn~~ berkata...

alahai ciannyer kilije yer....huhuhuhuhu

coti2 ni kat mana2 pun jem.... kat shah alam lak kitaorg leh baring2 kat jalan...hahahhah

ita.itu berkata...

x pe nok..lain kali la pi terengganu..bulan 6 nak? hehe